Sivut

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Punktion jälkeen

Punktion jälkeen olo on ollut ihan hyvä. Valehtelisin sanoessani normaali, mutta lähellä normaalia. Perjantai illalla oli suurimmat kivut lähinnä "tasaisella maatessa". Lepääminen onnistui kuitenkin lämpöinen kauratyyny mahalla ja Panadolin voimalla. Eilen tarvitsin enää yhden Panadolin aamulla, eikä kauratyynylle ollut enää tarvetta.
Mies on hoitanut koirien ulkoiluttamisen perjantaista asti, koska hieman pelkään nopeita nykäisyjä, jotka noiden koirien kanssa on mahdollisia. Kävin kuitenkin tekemässä rauhallisen kävelyn, koska pelkällä sisäilmalla päänsärky olisi voinut olla seuraavana harmina. Yöt olen nukkunut ihan normaalisti, eikä tänään tunnu punktiosta olevan muuta jäljellä kuin lievästi turvoksissa oleva alavatsa.
Nyt sormet ristiin, että huomiseksi suunniteltu siirto toteutuisi. Hassua aloittaa piinapäivät maanantaista. :) Ei ainakaan voi kauheasti mennä sekaisin noista päivistä. Ymmärtääkseni testipäivä on huomisesta laskettuna kahden viikon kuluttua, eli testipäivä osuisi kaiken järjen mukaan joulukuun 14 päivälle.
Poissaoloja töistä olisi tullut tämän hoidon aikana viisi, jos kävisin töissä maanantaista perjantaihin kello 8-16. Ensimmäinen poissaolo olisi tullut IVF- suunnittelusta, jonka yhteydessä kävimme antamassa infektioverikokeet. Ensimmäisellä käynnillä aikaa kului noin 1,5 tuntia. Toinen poissaolo olisi tullut ensimmäisestä ultrasta, joka oli ajallisesti todella nopea.. Matkoineen kuitenkin oli varattava myös reippaasti yli tunti. Toinen ultra vei saman verran aikaa. Neljäs poissaolo oli punktio, joka vei matkojen kanssa noin neljä tuntia, mutta sairaslomaa olisin saanut 2-3 päivää. Viides poissaolo olisi sitten huominen siirto. Tietysti nuo sairaslomapäivät lisäisivät vielä sitä poissaolojen määrää siten, että lopullisia poissaoloja olisi syntynyt ehkä kahdeksalle päivälle. Tietysti tuo tuntuu melko monelta poissaololta yhden kuukauden aikana, mutta jos lopputuloksena voi olla oma lapsi, niin aika vähänhän noita päiviä sitten kertyi. :)

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta ehdin lukemaan kuulumiset punktiosta. Ihanaa että kaikki meni niin hyvin, ja hieno munissaaliskin tuli! Peukkuja maanantaille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki meni lopulta tosi hyvin. :) Nyt vain jännittelen huomista puhelua klinikalle ennenkuin suuntaan kohti siirtoa.

      Poista

Kiitos kommentista!