Sivut

tiistai 3. marraskuuta 2015

Koopee sitä ja tätä..

Kierto venyy venymistään, vaikka kuinka tein jo negatiivisen raskaustestin (tämä yleensä käynnistää uuden kierron välittömästi). Jännitänkö kuitenkin niitä tulevia hoitoja sen verran, ettei uusi kierto nyt sitten millään ala. Tänään on jo kiertopäivä 36, eli enää ei mielestäni ole mikään pieni heitto kiertopäivissä.. Ehdin jo nimittäin tottua niihin 28-30 pävän kiertoihin. Minkäs teet "epäkunnossahan" tämä kroppa on ollut enemmän ja vähemmän näiden vuosien aikana.. Jossittelu ei tässä kohtaa kauheasti auta, mutta jos kieto olisi alkanut ajallaan, niin ensi viikolla olisi jo siirto (!!!).
Laitoin eilen sähköpostia klinikalle, että täällä odottelen edelleen uuden kierron alkua. Vielä en saanut mitään vastausta. Ennen IVF- hoitoja ei varmaan suositella kuukautisten käynnistämistä millään hormoonilla? Ja toisaalta kyllähän ne kuukautiset silloin kerran alkoi itsestään pitkittyneessä kierrossa, kun kiertopäiviä oli muistaakseni jo lähemmäs sata.

Tulen varmasti viivana kertomaan, kun uusi kierto starttaa! :)


Vähän tuntuu nyt pitkältä tämä odottelu.

6 kommenttia:

 1. Haha toi on niin totta, että aina kun tekee raskaustestin, niin ne menkat vaan yllättäen alkaakin kuin tilauksesta :D On se kroppa ihmeellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :) Tällä kertaa pitää tehdä varmaan vielä se toinen nega, että suostuisivat alkamaan. :D

   Poista
 2. Meillä odotellaan myös ensimmäistä IVF:ää ensi vuoden puolella. Innolla ja onnea toivoen seuraan teidän ensimmäistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea näihin hommiin tarvitaan. :) Minä pidän peukut pystyssä teille, että ensi vuonna teidän hoidot toisivat sen toivotun tuloksen. :)

   Poista
  2. Eiköhän se vuoto sieltä pian tule... mutta voin kyllä ymmärtää ärsytyksen, kun hoito olisi juuri alkamassa!

   Poista
  3. Kyllähän se vuoto sitten jossain kohtaa alkaa aina lopulta. :) Nyt vaan ei malttaisi odottaa yhtään. :P

   Poista

Kiitos kommentista!