Sivut

tiistai 24. marraskuuta 2015

Hyvä munikset!

Kävin aamulla toisessa ultrassa. Heti ultran alussa sain kuulla, että limakalvo oli ottanut loistavan spurtin! Limakalvo oli tänään tasan 10. Oikeassa ja vasemmassa munasarjassa oli kummassakin kahdeksan munarakkulaa. Lääkärin mielestä näistä 12 oli kauniin pyöreitä, ja näiden kasvu oli ollut ihan "oppikirjamaista". Tarkkoja kokoja lääkäri ei ollut merkinnyt tuohon minun "hoitokalenteriin". Suurimmat munarakkulat olivat lääkärin kertoman mukaan jo kuitenkin 18mm, ja muistaakseni pienimmät 13mm.

Suunnitelma meneekin sitten niin, että tänään pistän illalla viimeisen Gonal-f:n annoksella 200IU. Illalla pistän myös kuudennen, ja myöskin viimeisen Orgalutranin (jee!!!). Huomenna pistän Pregnylin 36,5 tuntia ennen perjantain punktiota. Hoitaja soittaa vielä tänään tuon Pregnylin pistoajankohdan, koska meidän julkisella tietysti nämä IVF- hoidot ostetaan ykstityiseltä klinikalta. Mielenkiintoista päästä myös yksityisen klinikan hoidettavaksi, vaikka olemmekin julkiseen todella tyytyväisiä.

Punktion jälkeen lauantaina aloitankin sitten Lugesteronit, ja maanantaina sitten olisikin vuorossa siirto, jos jotain siirrettävää saadaan aikaiseksi. Nyt vain toivon, että kaikki menisi tämän suunnitelman mukaan, ja ensi viikolla sitten torstaina pääsisin pistämään viimeisen pistoksen, eli Gonapeptylin. :)

(weheartit)

4 kommenttia:

 1. Hyvältä vaikuttaa! Hienoa, että sait tuon Gonapeptylin heti tässä ensimmäisessä hoidossa kun minulla ei pelkkä Lugesteroni auttanut alkiota kiinnittymään. Toivotaan, että saisitte monta hedelmöittynyttä munasolua ja pakkaseenkin vielä pari talteen. Tuli mieleen tuosta Orgalutranin käytöstä, että se myös aiheutti minulle kirvelyä ja punoitusta, että on ihan normaalia. :) Pidän peukkuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosi iloinen tuosta limakalvosta, koska se on ollut yksi murhe tässä lapsettomuuden aikana. :) En muistanutkaan, että sinullakin oli käytössä tuo Gonapeptyl! Siitä olen kyllä kuullut tosi paljon hyvää. Toivon kovasti, että päästään siirtoon, ja ei se ollenkaan huono juttu ole, jos sinne pakkaseenkin jotain saisi. :) Kiitos peukutuksesta! <3

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Limakalvokin noin nätti ja sopivan oloinen määrä munarakkuloita :) Oikein paljon onnea punktioon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulosti kyllä hyvältä! :) Nyt vain malttamattomana odottelen perjantaita. :)

   Poista

Kiitos kommentista!