Sivut

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kp5 Gonal-f 4

Neljäs Gonal-f pistetty pinkeään mahaan. Tänään pistäminen tuntui aikaisempiin kertoihin erilaiselta. Vatsa oli todella pinkeä, ja neulan työntäminen ihon läpi oli kieltämättä haastavampaa. Kuitenkin voin sanoa, että ilman suurempia sivuvaikutuksia olen edelleen. Ainoastaan vatsa on hieman turvoksissa, ja äsken pistäessä vatsan iho oli pinkeämpi. Huomenna tulee mukaan sitten Orgalutran.. Hassua muuten, että rupean pistämään tuota Orgalutrania ennen sitä ensimmäistä ultraa.. Miten muiden kohdalla on ollut käytäntö? Entäpä jos mitään ei edes ole tapahtunut, niin miksi mitään vielä huomenna jarrutellaan? Tällä hetkellä minusta tuntuu, että olen ihan hukassa tämän hoidon kanssa. Voiko ensi viikolla olla jo punktio? Mikä mahtaa olla viimeinen pistospäivä..? Jos Gonal jatkuu samalla annostuksella, niin minulla ei ole lääkettä enää kuin neljäksi päiväksi..

8 kommenttia:

 1. Mulla tuli orgalutran joko ultrapäivänä tai päivää kahta ennen mukaan :) se pitää muistaakseni kp6 alottaa aina ? Tai ainakin mä oon aina alottanu sen sillon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tänään kanssa kp6, kun aloitan tuon Orgalutranin. :) Huomenna on ensimmäinen ultra, joten kai tämä ihan oikein menee. :D Ehtikö sulla olemaan kuinka monta ultraa ennen punktiota? Montako päivää olet pistänyt tuota Orgalutrania?

   Poista
 2. Meidän klinikalla on normaalisti ultraääni kp 7 mut mä kävin kerran jo ennen ja vähän nostettiin annoksia. Ja orgalutran mulla alkoi muistaakseni kp 7 kun munikset kasvoi hiukan hitaammin. Toinen ultra taisi olla kp 9. Mut ihan tavallista et eka ultraääni on vasta orgalutranin jälkeen jälkeen ja se yksi ultra usein riittää. Ei haittaa vaikka munikset kasvaisi hitaammin ja olisi jo alouttanut orgalutranin, tarvittaessa gonalia voi nostaa tai pistää kauemmin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta! :) Huomenna saan vihdoinkin tietää, että mitä kropassani on tapahtunut. Edelleen hieman ihmetyttää ettei ole tullut oikeastaan vatsanturvotusta ihmeellisempää oiretta.. Jotenkin sitä on vaan mieltänyt, että nyt ollaan sellaisten lääkkeiden kanssa tekemisissä, että olo ei olisi näin normaali. Mikä oli muuten sinun lopputulos hoidoissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munasoluja saatiin 13 joista 8 hedelmöittyi. Meillä tuoresiirrosta 2vrk ikäisellä aukiolla tuli kemiallinen ja blastoja saatiin pakkaseen 4. Eka PAS nega mutta hoitotauolla luomuplussa nyt rv 27. Ehkä omassa kropassa tapahtui jotain hoitojen aikana :) me kyllä lähdettiin ivf aika nopealla aikataululla.

   Poista
  2. Onnea odotukseen! :) Ihana kuulla myös näitä ihmeitä, että luomusti on hoitojenkin aikana onnistunut. :) Katsotaan mikä on huomenna minun tilanteeni.

   Poista
 4. Kuinka kauan joudut mitäkin lääkettä pistelemään? Tiedätkö jo, millainen lääkitys on punktion jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiertopäivänä kaksi aloitin Gonal-f:n, ja juuri äsken pistin ensimmäisen Orgalutranin. Huomenna saan tietää sitten jatkoista. :) Tänään oli viides Gonal-f. Jos tuolla määrällä (150IU) jatketaan, niin lääkettä on jäljellä kolmeen pistokseen.. Toki huomennahan minulle voidaan määrätä lisää tai pienentää tuota nykyistä annosta.

   Poista

Kiitos kommentista!