Sivut

torstai 19. marraskuuta 2015

Viides Gonal-f ja ensimmäinen Orgalutran

Ei mennyt hyvin ei. Nähtävästi sain allergisenreaktion tuosta Orgalutranista välittömästi pistämisen jälkeen. Pistoskohdan ympäristö on kirkuvan punainen, lämmin ja sitä kutisee. Luin Orgalutranin tuoteselosteesta, että neulansuojus sisältää luonnonkumia, eli lateksia.. Voisiko se aiheuttaa reaktion, koska olen lateksille allerginen..? Vai onko muillakin tullut vastaava reaktio tuosta Orgalutranista? Gonal-f meni hienosti. :)

6 kommenttia:

 1. Nyt kun kerroit, niin muistui mieleen että minullakin on molemmissa hoidoissa tullut Orgalutranista tuollainen reaktio, mutta se oli voimakkain ekana ja tokana päivänä, sitten en muista edes kiinnittäneeni siihen juuri huomioita (eli ilmeisesti lieveni). Eikä tullut sen enempää ongelmia. Joten voit varmasti jatkaa lääkkeen käyttöä normaalisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt aamulla iho on taas ihan normaali. :) Ajattelin eilen, että näytän tuon pistokohdan polilla, mutta eipä siinä enää ole mitään. Mainitsen asiasta, mutta taidan uskalta jatkaa lääkkeen käyttöä ihan normaalisti.
   Tuoteselosteessa ihoreaktiot taisivat olla tosi yleisiä.

   Poista
 2. Orgalutran teki ainakin mulle punoittavia ja kutusrvia jälkiä pistoskohtiin vaikka en ole millekään allerginen. Ne kyllä hävisi aina seuraavaan päivään mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin iho on palautunut normaaliksi, eli taisi olla vain tuollainen ohimenevä reaktio. :)

   Poista
 3. Mullekki orgalutrab teki ison ounasen alueen joka kirveli ja sit kutisi jonkun tunnin ja hävis :) eli ihan nornaali reaktio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polin lääkäri kertoi tänään samaa, että ihan tyypillinen reaktio Orgalutranista. :) Kovaan kutinaan antihistamiinia oli määräys.

   Poista

Kiitos kommentista!