Sivut

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Punktion jälkeen?

Olemme ajatelleet, että menisimme punktioon junalla. Onkohan järkevää lähteä julkisilla punktiosta? Meidän klinikalla ei ole kovinkaan lähellä hyviä parkkipaikkoja, eli omankin auton luokse pitää pystyä kävelemään hyvän matkaa. Nyt kaipaisin kokemuksia tuosta punktion jälkeisestä ajasta. :) Mikä paras vaihtoehto?

8 kommenttia:

 1. Mä sanoisin et riippuu millä julkisilla? Ja riippuu ihmisestä.
  Mä oon ainaki ollu niiiin kipee että autossa istuminen on ollu aivan tuskaa. Junalla meneminen olis meillä yks vaihtoehto missä ei olis edes mitää pomppuja matkalla, mitkä on ne pahimmat :D mutta meillä sen auton saa kyllä lähemmäs koska käveleminen on mulla onnistunu vaan kyyryssä nii ei ois kehdannu junalle sillälailla kävellä :DD
  Mut joillekkihan ei tunnu missään punkiton jälkeen ja voihan matkalle pyytää särkylääkkeen jos siltä tuntuu. Että vaikee sanoa kumpi ois parempi ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajateltiin mennä autolla juna-asemalle, ja siitä sitten max.30minuuttia menisi junalla. :) Täytyy hieman googlailla, että kuinka tuon meidän klinikan ovelle pääsee autolla, jos mies tulisi minut sitten ovelta noutamaan, jos autolla menisimmekin.

   Poista
 2. Mä olisin varmaan periaatteessa voinut kulkea julkisillakin mutta sen verran ehkä lääkkeet väsytti ja vatsaa nipisteli että oma auto oli ihan järkevä juttu. Jäin odottamaan klinikalle ja mies kävi hakemassa auton ja poimi minut etuovelta kyytiin. Minusta se nyt on vähintä mitä mies voi punktiopäivänä tehdä :D Jos rautatieasema on ihan siinä vieressä niin mikäs sitten ,mutta jos pitää kävellä tai sompailla muuten julkisilla sinne päästäkseen niin en lähtisi kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on meilläkin yhtenä vaihtoehtona, että mies tulisi hakemaan minut ihan ovelta autolla. :) Rautatieasema on ihan lähellä, eli kävelyä ei junalle tulisi juuri mitään. Katsotaan mihin päädytään. Todennäköisesti menemme autolla juna-asemalle, ja siitä max.30 minuuttia junalla. Ajallisesti ja ruuhkia välttäen paras vaihtoehto tuo juna.

   Poista
 3. Me poikettiin ekan punktion jälkeen shoppailemaan ostoskeskukseen ja syötiin siellä. Kävelin aivan rauhassa ja olin varovainen. Ruokailun loppuvaiheessa alkoi tulla infernaaliset kivut ja kotimatkaa oli melkein 3 h! Kaduin ettei ajettu suoraan kotiin. Jokainen epätasainen kohta/kuoppa/railo tiessä sattui. Anelin miestä välttelemään niihin ajamista parhaan taitonsa mukaan. Kotiin päästiin ja ajattelin että olo ei voi enää pahentua, mutta seuraavana aamuna olin vielä kipeämpi.

  Tokassa punktiossa poikettiin pikaisesti pizzalle ja hoputin miestä syömään mahdollisimman nopeasti, kun muistin edelliskerran. Tällä kertaa kivut tulivat vasta kolmannen päivän iltana ja se oli hyperiä.

  Ekassa punktiossa tyhjennettiin 10 munarakkulaa ja tokassa 6.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon meidän menevän autolla asemalle, ja siitä sitten se 30minuuttia junalla. :)

   Poista
  2. No tuo on niin lyhyt junamatka, että et varmaan ehdi tulla kipeäksi. :) Ne punktiossa saatavat lääkkeet auttavat aika pitkään. Meillä tosiaan oli yli 3 h automatka.

   Poista
  3. Meilläkin autolla tuo matka olisi ajallisesti pidempi, joten ehkä junalla on tosiaan järkevämpi matkustaa. :) Eihän sitä tosin ikinä tiedä, että kuinka kipeäksi sitä sitten tuleekaan..

   Poista

Kiitos kommentista!