Sivut

tiistai 1. maaliskuuta 2016

1.PAS Ultra

Hyviä uutisia ultrasta! Siirto tehdään ensi viikon maanantaina! :) Ultraus oli tällä kertaa hyvin nopeasti ohi, joten mitään kummempaa kerrottavaa siitä ei ole. Lääkitys pysyy suunnitelman mukaisena, eli perjantaina aloitan Crinonen ja siirron jälkeen pistän Gonapeptylin. Zumenon on ollut yllättävän miellyttävä lääke. Minulle Zumenonista ei ole tullut mitään haittavaikutuksia. Nyt jännäillään enää, että miten meidän alkioiden sulatuksen käy.. Peukut pystyyn!

18 kommenttia:

 1. Täällä pidetään teille peukkuja pystyssä! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Mille kiertopäivälle siirto ajoittuu? Itsellä ultra ensi viikolla..siirto taitaa mennä seuraavalle.

  VastaaPoista
 3. Mahtava juttu! :) Mulla on siirto huomenna.. jaiks.
  - Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä huomiseen siirtoon! :) Tulethan kertomaan viimeistään testipäivänä, että miten kävi?

   Poista
 4. Pidän peukkuja! Yleensä alkiot selviävät sulatuksesta hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polilla hoitaja oli tosi luottavainen sen suhteen, että siirtoon pääsen.. :)

   Poista
 5. Toivotaan onnea sulatukseen ja siirtoon. <3

  VastaaPoista
 6. Kovasti onnea siirtoon ja piinapäiviin!! <3

  VastaaPoista
 7. Moi! Aina vain lueskelen muiden blogeja, mutta nyt on ensimmäistä kertaa pakko laittaa kommenttia. Olen tätäkin blogia seurannut nyt puolen vuoden ajan, mutta varmaan selaillut koko blogin läpi heti sen löydettyäni. Meidän tarina on melkein sama kuin teillä. Meillä yritys alkoi 5/2012 eli kuukautta ennen teitä. Ainut ero teihin on, että en ole saanut plussaa raskaustestiin koko yritysaikana :( Hoitoihin lähdettiin 10/2013 ja ensimmäisen inseminaation piti olla saman vuoden joulukuussa. Perjantaina 13. pv menin klinikalle inseminaatioon, mutta miehen siemennestenäyte oli sen verran huono, että se peruttiin ja päätettiin, että meille tehdään ICSI. Ensimmäinen näyte oli kuitenkin sen verran hyvä, että sen perusteella inseminaatio olisi voitu tehdä. Eka ICSI tehtiin 5/2014, josta tuoresiirto ja kaksi PAS-hoitoa omaan kiertoon, joista kaikista nega. Toinen ICSI tehtiin 5/2015, josta tuoresiirto ja kolme PAS-hoitoa takana (1 omaan kiertoon ja 2 lääkkeelliseen), joista kaikista nega. Nyt menkat alkoi 19.2 niin kuin sinullakin ja eilen, kp12, kävin ultrassa niin kuin sinäkin. Ja meilläkin siirto ensi viikon tiistaina :) Ainut ero edellisiin siirtoihin on, että nyt siirretään kaksi kerrallaan (meillä vielä 3 alkiota pakkasessa jäljellä). Toivotaan siis paljon onnea meille molemmille! :)

  Vauva.fi -palstalla olen kirjoitellut 10/2012 lähtien nimimerkillä anpiainen, joten toimikoon se nytkin nimimerkkinäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kommentoit! :) Onko sinulla nyt käytössä mikä lääkitys? Miten tässä kierrossa päädyttiin kahden alkion siirtoon? Onko teillä alkiot selviytyneet miten sulatuksista? Itseäni jännittää eniten se, ettei maanantaina olisikaan mitään siirrettävää..
   Toivottavasti ensi viikon siirrot toisivat meille molemmille sen kauan kaivatun lapsen. <3 Tulethan kertomaan kuulumisiasi uudestaan. :)

   Poista
 8. Mulla on myös Zumenonit 4mg/pv, kp2 aloitettu ja nyt perjantaina aloitan Lugesteronit 300mg aamuisin ja iltaisin. Ja mikäli joskus raskautuisin, niin näillä kuulemma jatkettaisiin ainakin viikolle 9 asti.

  Meillä on käynyt hoidoissa niin, että ensimmäisestä ICSI-hoidosta kerättiin 19 munasolua, joista 13 kypsiä ja 7 hedelmöittyi. Lopulta 5 selviytyi ja tuoresiirron jälkeen pakkaseen jäi 4 alkiota. Näistä saatiin 2 pakastealkionsiirtoa ja loppujen kohtalo oli se, että toinen ei selvinnyt sulatuksesta ja toinen oli pienentynyt 4-soluisesta 1-soluiseksi, joten se ei ollut siirtokelpoinen.
  Toisesta ICSI-hoidosta kerättiin 22 munasolua. En tiedä monta kypsää oli joukossa, mutta yhdeksän oli lähtenyt hedelmöittymään. Siirtopäivänä 1 siirrettiin ja 6 selvisi pakkaseen. Niistä nyt siis kolme jo siirretty (ja toivottavasti nämä loputkin selviää sulatuksesta).

  Meillä piti jo viime kerralla siirtää kaksi kerralla, mutta se oli unohdettu kirjoittaa ylös. Julkisella puolella kun olemme ja meitä hoitaa 3 eri lääkäriä ja monta eri hoitajaa niin vain yksi siirrettiin kun ei oltu älytty ottaa kahta alkiota sulamaan. Mutta nyt kuulemma ilmoitettiin jo labraan valmiiksi, että kaksi siirretään :) Kuulemma kahden alkion siirrossa ei ole sen suurempaa onnistumisprosenttia. Ehkä tällä halutaan vaan päästä nopeammin siihen viimeiseen ICSI-hoitoon, jonka julkinen puoli "tarjoaa". Meillä pakastetut alkiot ovat kolmenpäivän ikäisiä.

  Uskon, että teillekin sieltä varmasti löytyy se siirrettävä alkio ja vielä AINAKIN toisellekin kerralle, onhan niitä kuitenkin neljä odottamassa :)Peukut pystyssä <3

  -anpiainen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla Zumenonia menee 6mg/pv, ja kp2 aloitettu. Perjantaina alkaa minullakin Lugesteronin tapainen lääkitys nimeltä Crinone. Minulla vaihdettiin tuohon Crinoneen pähkinäallergian vuoksi.

   Sinullahan on tullut myös hyvin noita munasoluja! Minullakin tuli tässä ensimmäisessä 21 munasolua. Kypsien määrä en nyt muista, mutta viisi selviytyi lopulta, ja neljä on nyt pakkasessa. Meidän kaikki neljä alkiota on myös pakastettu kolmen päivän ikäisinä. Toivottavasti tosiaan joku niistä on siirtokelponen maanantaina.

   Peukut pystyssä meidän ensi viikon siirtoihin! <3

   Poista

Kiitos kommentista!