Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Tänään jäljellä kahdeksan yötä.

Tänään on jäljellä enää kahdeksan yötä testipäivään! Piinapäivien sijaan lasken öitä testipäivään, koska en oikeasti tykkää piinapäivä nimestä. Alkiollamme on ikää jo yhdeksän päivää, eli kaiken järjen mukaan alkion pitäisi olla jo kiinnittynyt kohtuuni (eikö niin?).
Oikeasti olen todella toiveikas tämän kierron suhteen, eikä noita öitä oikeasi ole enää kovinkaan montaa siihen, että saamme tietää onko Hippu vielä mukana.. Toivon jotain selkeää oiretta, jonka turvin jaksan odottaa siihen viralliseen testipäivään. Toisaalta olo on hyvinkin rauhallinen, mutta ajoittain tulee toki niitäkin hetkiä ettei jaksaisi elää ollenkaan tässä epätietoisuudessa.

Tänään aamulla "kärsin" melko kovasta vatsakivusta, joka muistutti valitettavasti kuukautiskipua. Crinonen mukana tuli aamulla jotakin hailakkaa lohenpunaista, eli  yrittääkö kuukautiset alkaa lääkityksestä huolimatta? Tänään on vasta pp6 (käytin sitten kuitenkin piinapäivän lyhennettä), ja testipäiväänkin on vielä yli viikko, eli mitä ihmettä tuo aamuinen oli. Kipu meni ohi aamun aikana, ja muuten olen ollut tämän päivän kivuton.
En jäänyt tänään sen enempää murehtimaan tuota aamuista, mutta omituistahan se oli. Katsotaan kuinka nämä loput päivät kuluvat, ja tuleeko tästä taas sellainen kerta etten ehdi edes tekemään testiä, kun kuukautiset jo alkavat lääkityksestä huolimatta.

10 kommenttia:

 1. Oiskohan se sitä kiinnittymiskipua ja vuotoa? Toivotaan niin 👍

  -Annike

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlasin tuosta kiinnittymisvuodosta ja kivusta. Toivottavasti olisi kyse juurikin tuosta. :) Ajallisesti tuo kipu ja vuoto tuli kai "oikeaan" aikaan. 👍

   Poista
 2. Mulla tuli heti kiinnittymisvuoto mieleen kun puhuit lohenpunaisesta vuodosta, joten toivotaan että se olisi merkki raskautumisesta. :) pidän peukkuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kyse olisi raskaudesta. <3 Kiitos Laura. :)

   Poista
 3. Minulla tuli esikoisesta ihan vähän punaista pyyhkiessä paperiin tasan viikko siirrosta. Kuopuksesta ei tullut pisaraakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienen googlailun jälkeen huomasin, että tuo vuotaminen tai vuotamattomuus on tosi yksilöllistä. Toivottavasti tuo eilinen oli sitä kiinnittymisvuotoa, ja viikon päästä täälläkin plussataan. :)

   Poista
 4. Minäkin pitkästä aikaa linjoilla :) pidän teille peukkuja ja toivon, että tämä on se teidän kierto!
  Itselläni alkoi kierto lauantaina ja tarkoitus ois tehdä lääkkeetön pas. Mutta kuinkas ollakaan siirtopäivä osuu todennäköisesti pääsiäiselle, jolloin klinikka on kiinni neljä päivää! 21. Päivä menen kuitenkin ultraan ja toivon, että siirto menisi pääsiäisen yli.

  Toive*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuolloin 21 päivä saadaan molemmat hyviä uutisia! :) En tullut edes ajateleeksi, että pääsiäinenhän sotkee varmasti aika monen hoitoja. :/ Kiva kun tulit kertomaan kuulumisiasi! Tulethan kertomaan sitten maanantaina, että pääsettekö siirtoon. Täällä peukut pystyssä sinun puolesta!

   Poista
 5. Yhdyn muihin kommentteihin, että voisi olla hyvinkin kiinnittymiskipua ja -vuotoa! Itselläni ekassa raskaudessa oli noin viikko ennen plussatestiä lievää kuukautismaista jomotusta ja samalla tuli parina päivänä pientä vuotoa. Iiiiik, jännää!!! Olisiko siellä kohdussa tapahtumassa jotain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin jännää!!! Toisaalta testaaminen houkuttelisi ihan hirveästi, mutta en halua saada negaa. :D Toivottavasti kohdussani majailee vahva yksilö. <3

   Poista

Kiitos kommentista!