Sivut

torstai 17. maaliskuuta 2016

PP10 & Hiivatulehdus?

Käytin sitten otsikossa piinapäivien lyhennettä, koska tässä kohtaa nämä päivät alkavat tuntumaan erityisen piinaavilta. Testipäivään on jäljellä öitä enää neljä, joka on määrällisesti ihan älyttömän vähän, mutta kuitenkin paljon malttamattomalle. :P Tilasin eilen digitaalisen raskaustestin, koska vihaan viivojen "metsästystä". Katsotaan maltanko odottaa testin kanssa sinne viralliseen päivään asti, eli ensi viikon maanantaihin.
Mitään oireita ei ole tullut raskauteen liittyen, mutta vanha tuttu hiivatulehdus on todennäköisesti tulossa riesakseni. Pitää soittaa ja varmistaa polilta, että onko Zumenonin ja Crinonen kanssa mahdollista käyttää mitä hiivalääkettä tai saako siirron jälkeen ylipäätänsä käyttää hiivatulehdusta helpottavaa lääkitystä.. Emätinpuikot hiivaan eivät varmaan tehoa, kun Crinonea tuntuu olevan alapää ihan täynnä (yök!).

Verta ei ole tullut sunnuntain jälkeen, joka on varmasti hyvä merkki. Oloni on kuitenkin edelleen täysin normaali, joten mitään suuria toiveita alkaneen raskauden suhteen ei ole, vaikka haluaisin kovasti uskoa raskauden alkaneen. Olen miettinyt jo kysymyksiä polin lääkärille, jos emme tälläkään kertaa onnistu. Olen alkanut miettimään, että ehkä vika on alkion kiinnittymisessä. Auttaisiko alkiokuoren avaus?
Alkiokuoren avaus kuulostaa luettuna pieneltä jutulta, mutta uskon sen kuitenkin olevan vaativaa, koska muutenhan se tehtäisiin automaattisesti varmaan kaikille alkioille. Alkiokuoren avauksessa alkiokuoreen tehdään pieni aukko, mikä voi edesauttaa alkion kuoriutumista ja kiinnittymistä kohtuun. Täytyy kysyä tuota seuraavalla kerralla polilla. Toinen asia on alkioiden pitkä viljely, eli blastokystiviljely. Minusta tuntuu, että ainakin viime aikoina moni on plussannut juurikin sellaisesta kierrosta, missä on alkiota viljelty pidempään.

Ehkä noista edellisistä mietteistä voi päätellä sen, että olen jo siirtämässä ajatuksiani vahvasti seuraavaan siirtoon. Toisinaan alavatsalla tuntuu edelleen pientä vihlomista, mutta juurikin kuukautisiin viittaavaa vihlomista. Jos Hippu on vielä kyydissä, niin toivon kuitenkin vihlomisen johtuvan siitä, että Hippu tarraa kovemmin kiinni kohtuuni.

4 kommenttia:

 1. Täälläkään ei oireita, ei minkään laisia :( on tää vaan älytöntä odottamista! Blasto viljely kyllä kannattaa, meidän klinikalla ei muita siirretäkään.

  T. S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin tehdä postauksen siitä, mitä kaikkea olen näiden piinapäivien aikana saanut aikaiseksi. :D Koti kiiltää, koirien turkit on takuttomat, mies on saanut nauttia hyvästä ruoasta ja muutenkin touhotan jatkuvasti. :P Tuo kuulostaa fiksulta, että siirretään vain noita pidempään viljeltyjä.

   Poista
 2. Toivotaan, että Hippu on kiinni jo! <3
  Mulla on ollu sieltä inseminaatiosta saakka menkkamaista kipua, mitä ihmettelinkin. Et ei välttämättä tarkoita kuukautisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. <3
   Pieni toivonkipinä tuli tuosta, että menkkamainen kipu voi olla merkki myös raskaudesta. :)

   Poista

Kiitos kommentista!