Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Hippu on kyydissä.

Olen juuri matkalla kohti kotia. Siirto oli tälläkin kertaa nopeasti ohi. Pakkaseen jäi vielä kolme alkiota, eli ensimmäinen alkio selvisi hienosti sulatuksesta. Siirron tehneen lääkärin mukaan heidän uudella menetelmällä 90% alkioista selviää sulatuksesta.
Istun junassa leveä hymy huulilla, koska tänään on selkeästi hyvä päivä. Sain aamulla mieheltä isot tsempit siirtoon, ja yksi lapsettomuudesta tietävä ystävä toivotti myös hurjasti onnea tähän päivään.
Testipäivä on maanantaina 21.3. Tästä alkaa odottelu, mutta tiedättekö minulla on nyt tosi hyvä olo. Me pääsimme siirtoon. :) Pahoittelen kirjoitusvirheitä.. Kirjoitan junassa kännykällä.

16 kommenttia:

 1. Hurjasti tsemppiä, toivon niin että tämä siirto toisi teille plussan <3 kirjoitin aiemmin siitä kortisonista, en tiedä johtuiko siitä mutta plussa tuli. Vielä ei uskalla iloita kun keskenmenoja useampi takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tämä olisi se siirto, joka toisi meille vihdoinkin lapsen. <3 Jos tämä ei onnistu, niin täytyy kysyä tuota kortisonia. Onnea sinulle plussasta! <3

   Poista
 2. Voitko/ haluatko kertoa missä teitä hoidetaan? Kuulostaa hyvältä tuo sulatuksesta selvinneiden prosentti. :) Toivotaan teille hurjasti onnea, niin että kaikki menisi toivotusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tuolla klinikalla pakastetaan alkiot nykyään yksitellen omiin olkiin, eli sulatus tapahtuu myöskin yksi alkio kerrallaan. Olin todellakin yllättynyt, että se ensimmäinen alkio selvisi sulatuksesta! :) Voin laittaa sinulle vaikka sähköpostilla vastauksen tuohon hoitopaikka kysymykseen.. Todennäköisestihän kukaan ei minua kyllä sillä tiedolla tunnista, mutta.. :D

   Poista
 3. Pidän kovasti peukkuja, että tämä siirto toisi kaivatun plussan! Tsemppiä piinapäiviin! <3

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa jo niin hyvältä tuo teidän tilanne :) tsemppiä odotteluun. Täälläkin pidellään jo kovasti peukkuja pystyssä teidän onnistumiselle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) Toistaiseksi on hyvinkin luottavainen mieli. :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä hirveästi <3 Itse sain juuri äsken kaksi alkiota matkaan, jotka nimesin Almaksi ja Hillaksi <3 (Siirtoon lähtiessä tuli vain vahvasti nämä nimet mieleeni, joten ajattelin, että vastaatkoon ne meidän pieniä alkioitamme) Alkiot oli 3- ja 5-soluiset ja yksi pieni jäi vielä pakkaseen. Sain tukilääkkeeksi vielä Gonapeptylin, jonka pistän perjantaina. Tätä ei minulla aiemmin ole käytössä ollut. Zumenon ja Lugesteron jatkuu normaalisti. Siirto ei sitten ollutkaan ihan helppo, kun katetri ei meinannut mennä kohtuun asti. Kohdunsuulla tai jossain oli jokin pieni "nyppy", kuulemma ihan normaali, johon katetri aina osui eikä mennyt kohtuun. Lääkäri joutui tekemään nypylle jotain, mikä nipisti aika paljon ja lopulta saatiin alkiot siirrettyä.

  Pidetään peukut ja varpaat pystyssä nyt meille molemmille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, isot tsempit sinulle! <3 Toivottavasti Alma, Hilla ja meidän Hippu olisi vahvoja yksilöitä. :) Minä pistän Gonapeptylin torstaina. Minulla oli tuoresiirrossa myös käytössä tuo Gonapeptyl.
   Onneksi siitä sinun "nypystä" ei ollut haittaa siirrossa. Jännittäviä nuo siirrot, kun ikinä ei tiedä mitä päivän aikana tapahtuu. Tänään on ollut kyllä hyvä mieli, kun kaikki siirtoon liittyvä jännittäminen on ohi.

   Todellakin peukut ja varpaat pystyssä meille molemmille! <3

   Poista
 7. Unohtui muuten laittaa äskeisen viestini loppuun tunnusmerkkini..

  -anpiainen

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!