Sivut

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kaksi yötä..

Siirtoon on enää kaksi yötä. Maanantain juna-aikataulut on tsekattu, ja muutenkin fiilis on melko luotavainen sen suhteen, että siirtoon pääsemme. Zumenoneja olen syönyt nyt kahden viikon ajan, ja eilen muutaman mutkan kautta pääsin käyttämään Crinonea. Valitettavasti eilinen aloitus viivästyi niin paljon, että aamun Crinone jäi laittamatta. Luotin nimittäin siihen, että saan tälläkin kertaa tuota Crinonea tuosta lähiapteekista.. Ihan oma vika, koska jätin lääkkeen haun viime hetkeen. Eilen käydessäni Yliopiston Apteekissa ostin myös Gonapeptylin jääkaappiin valmiiksi. Toivottavasti ei tuo huonoa onnea, että ostin tuon siirron jälkeisen pistoksen jo valmiiksi, jos vaikka emme maanantaina pääse siirtoon. 

Eilen minulta otettiin myös matalan hemoglobiinin vuoksi muutamia verikokeita lisää. Yksi niistä verikokeista oli sellainen, jolla tarkistetaan minun rautavarastot. Labroissa oli myös jotain vitamiineihin liittyviä kokeita. Olisiko ollut B12-vitaamiini ja foolihappo. Mietin kovasti sitä, että voiko matala hemoglobiini tai noiden vitamiinien puutos aiheuttaa lapsettomuutta? Toivottavasti hemoglobiini olisi lähtenyt hyvään nousuun tuon rautalääkityksen aloituksen jälkeen. Aloitin myös B12-vitamiinin ja tuossa nestemäisessä raudassa oli riittävästi foolihappoa. 

Maanantaina tulen kirjoittamaan kuulumisia siirrosta. Toivottavasti meidän alkio/alkiot selviytyvät hienosti sulatuksesta, ja kannan maanantain jälkeen mukanani taas pientä hippua. <3 Tuoresiirron jälkeen taisin kirjoittaa päivittäin kuulumisia piinapäiviltä, mutta katsotaan riittääkö tällä kertaa aika jatkuvaan oman kehon "kyttäilyyn". Meillä on nimittäin tulossa melko touhukkaat kaksi viikkoa miehen talviloman vuoksi jo muutenkin, että voi jäädä piinapäivien kirjoittelu vähemmälle. :) Onneksi kännykälläkin voi kirjoittaa lyhyitäkin kuulumisia, joten kyllä täältä kuulumisia tulee aivan varmasti, vaikka sitten vähän lyhyemmin. 

Miten muuten se virallinen testipäivä määräytyy pakastealkionsiirrossa? :)

8 kommenttia:

 1. Onnea siirtoon ja tsemppiä piinapäiviin! :) On tää kyllä tuskaista.. Ens viikon sunnuntai olis mulla testipäivä. Minkäs ikäisiä teidän alkiot olikaan? Eiköhän hyvin selviydy sulauksesta. :)
  - Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tule kertomaan sitten mikä oli tulos. Meidän kaikki neljä alkiota ovat kolmen päivän ikäisiä. Toivotaan että selviytyvät.

   Poista
 2. Virallinen testipäivä vähän kai vaihtelee klinikoilla. Samoilla huudeilla testataan kuin milloin kuukautisten olisi tarkoitus alkaa. Riippuu myös, minkä ikäinen alkio siirretään. Meillä on testipäivä 13 pv siirron jälkeen, kun siirrettiin 3-päiväinen alkio. Aiemmin blaston siirron testipäivä oli 11 pv siirron jälkeen. Aiemmissa siirroissa on ollut päivän tai pari myöhemmin testipäivä, kun olimme julkisella puolella. Onnea siirtoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole mitään hajua, että koska minun kuukautisten pitäisi alkaa, koska kierrot vaihtelevat 28-50 päivän välillä. :D Tuo 11 päivää kuulostaisi niin hyvältä. :P

   Poista
  2. Ainiin, no sitten se on vaikeampaa :) No testipäivä lienee kuitenkin viimeistään noin kaksi viikkoa siirrosta! Siinä vaiheessa testin pitäisi jo näyttää raskaus, oli kierto normaalisti mitä hyvänsä!

   Poista
  3. Niinpä, katsotaan kuinka pitkään maltan olla testaamatta. :)

   Poista
 3. Oiii, jännää!!! Onnea hirveästi siirtoon! Testipäivä määräytyy alkioiden iän mukaan, olisiko niin että testata voi sitten kun alkio on 14-15 päivän ikäinen tai jotain sinne päin? Itselläni muistaakseni kolmen päivän alkioille testipäivä olisi ollut pp 11-12?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo kuulostaakin ihan järkevältä, että alkion ollessa 14-15 päivän ikäinen. Huomisesta alkaa sitten taas piinapäivät. :)

   Poista

Kiitos kommentista!