Sivut

perjantai 19. helmikuuta 2016

1.IVF 1.PAS

Tänään alkoi vihdoinkin uusi kierto! :) Huomenna aloitan Zumenonit, ja seurantaultra on kp12 (1. maaliskuuta). Ultrassa limakalvon tulisi olla vähintään 7mm, että siirtoon päästään. Jos limakalvo on kasvanut riittävästi, niin siirto tullaan tekemään joko perjantaina 4.3 tai maanantaina 7.3. Tuohon päivään vaikutti tukilääkityksen Crinonen aloitus. Aloittaessani Crinonen ultrapäivänä pääsen siirton perjantaina, mutta muuten siirto on sitten tuo maanantai.
Meidän neljä alkiota on kaikki omissa oljissa, ja niitä lähdetään sulattamaan yksi kerrallaan. Meidän kaikki neljä alkiota on kolmen päivän ikäisiä. Onneksi uusi kierto suostui alkamaan ilman mitään lääkitystä. Ei tämä kroppa ole sittenkään ihan romu. :)

13 kommenttia:

 1. Hienoa! Pidän peukkuja että siirto toteutuu suunnitelmien mukaisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukuttamisesta. :) Toivotaan, että nyt menisi kaikki suunnitelmien mukaan. :)

   Poista
 2. Onnittelut uudesta kierrosta :)

  VastaaPoista
 3. Sormet ristissä 👍 toivon että teitä onnistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ensi viikolla selviää, että pääsemmekö siirtoon. Jännittävää.

   Poista
 4. Tsemppiä siirtoon ja piinapäiviin!! <3

  Täällä tehtiin eilen (pp16) elämämme ensimmäinen positiivinen raskaustesti.. <3 se meidän yksi ainoa selvinnyt Hippu päätti tarrautua lujasti kiinni.. <3 ei löydy sanoja edes kuvailemaan tätä tunnetta.. Vielä kun kaikki menisi hyvin..

  Toivottavasi tästä uutisesta saat uskoa tulevaan hoitoosi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3

   Hurjan paljon onnea! <3 Nämä uutiset ovatkin juuri niitä joilla jaksaa "tahkoa" näitä hoitoja. :) Tulethan jatkossakin kertomaan miten teidän hippu jatkaa kasvuaan?

   Poista
  2. Kiitos!! <3

   Näistä positiivisista uutisista minäkin sain uskoa siihen että onnistuminen on mahdollista! :) vaikka se kuinka uskomatonta onkin. Yritystä on ollut kuitenkin kaksi ja puoli vuotta, enkä kertaakaan oo saanut kahta viivaa tikkuun ennen eilistä.. <3

   Seuraan blogiasi aktiivisesti, joten mielelläni huikin aika ajoin kuulumisia! :)

   Poista
  3. Toivottavasti meilläkin onnistuisi pian! :) Kiva että jatkat blogini seuraamista plussasta huolimatta, ja kuulumiset ovat aina tervetulleita. :)

   Poista
  4. Täällähän mä olinkin sun kanssa jonkun verran vaihtanut kuulumisiakin, en ollenkaan muistanut! :) t. A-M (Aa_Äm)

   Poista
 5. Jipii uudesta kierrosta ja toivottavasti pääsette vihdoin siirtoon! :) Toivon sinulle niin kovasti onnea ja että joku niistä pakkasessa odottavista pian jo on teidän sylissänne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi yötä enää ultraan! :) Siirto voi olla jo perjantaina.. Toivottavasti tämä olisi se kierto. <3

   Poista

Kiitos kommentista!