Sivut

maanantai 1. helmikuuta 2016

Helmikuun ensimmäinen hymy

Tänään aamulla tunsin vatsassani tuttua "kipua", joka on lähes aina ollut merkki lähestyvästä ovulaatiosta. Unenpöpperössä tein ovulaatiotestin lääkärin vannomisista huolimatta, ettei tässä kierrossa tule tapahtumaan yhtään mitään. Maanantai aamu alkoi "hymyillen", eli jotain tässä kierrossa kuitenkin tapahtuu.
Tottahan se on toki, että tosi myöhäisessä vaiheessa kiertoa (kp20) tuon hymyn sain testiin, mutta sain kuitenkin. Nyt voi odotella oikeasti laskea kuukautisten alkavan siinä 14.2-17.2 välisenä aikana. Huvittavaa että jaksan innostuan positiivisesta ovulaatiotestistä vielä tällaisessa kierrossa, missä sillä ovulaatiolla ei sitten ole mitään merkitystä. Taii onhan sillä se merkitys, että lähes aina kuukautiset ovat alkaneet reilu 14 päivää positiivisesta ovulaatiotestistä.


Pitihän siitä hymystä ottaa ihan kuva tänne blogiin. Pitää vaan poistaa tuo kuva mahdollisimman nopeasti kännykästä, koska minun tuurillani jaan sen vielä vahingossa omalle äidilleni. Ehkä tosin hieman ristiriitaista jakaa testistä kuva nettiin, mutta omalle äidille se ei saa mennä. :D Hauskaa maanantaita kaikille! 

14 kommenttia:

 1. Ihana hymy ja ihanan positiivinen kirjoittaja :) olen sen ennenkin täällä maininnut.. joku päivä sitten kävin kirjoittelemassa, että ensimmäisen kerran alkoi gonal f. Noh, tänään oli punktio ja toivottavasti torstaina siirto. Jännittää todella!
  Kaikkea hyvää myös teidän maanantaihin. *hymyjä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Miten meni punktio? Tuliko minkälainen saalis munasoluja? Muistankin kun hetki sitten kerroit, että teidän ensimmäinen hoito alkoi. Toivottavasti pääset torstaina siirtoon, ja parin viikon päästä olisi tulos positiivinen!

   Poista
 2. Niin paitsi, että tänään on jo tiistai. Jännittäessä menee näköjään päivätkin sekaisin. Ihanaa tiistaita siis 😊

  VastaaPoista
 3. Punktio meni hyvin ja olikin yllättävän "helppo". Saaliiksi saatiin viisi hyvää munasolua. Toivotaan, että niistä ei moni karsiutuisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että punktio meni hyvin. :) Minulla oli sama kokemus, että punktio olikin yllättävän "helppo".
   Minullahan menee nää pari viikkoa nopeasti kuukautisia odotellessa, kun voin jännitellä myös sinun piinapäiviä. :P Toivottavasti pääset huomenna siirtoon! Tule taas kertomaan miten meni.

   Poista
  2. Mä huikin täältä myös itseni teidän kanssa jännäilemään, nimittäin myös meillä oli eilen punktio.. :) saaliiksi saatiin kuusi munasolua, mutta sen enempää en niistä tiedä... Perjantaina aamusta on meidän siirto, joten melko samoilla piinapäivillä mennään.. :) tsemppiä meille!! :)

   Poista
  3. Tehän meette melkein samassa aikataulussa! Ainoastaan siirtopäivät on eri. :) Tästähän tulee hauskaa. Nyt toivon teille plussia parin viikon päähän, ja itselleni kuukautisia jotta pääsemme siirtämään ensimmäisen pakastealkion. :)

   Poista
  4. Hassua kyllä! :) vähän mukavampaa (jos niin voi sanoa) tämä piinailu kun on muitakin samassa veneessä.. :)tänään sain säikähtää oikein kunnolla kun klinikalta soitettiin, olin varma että yksikään alkio ei enää oo elossa että siirron saa unohtaa, mutta onneksi asia koski vain aikataulua, vähän nimittäin aikaistettiin perjantain siirtoaikaa, HUH!! :D

   Poista
  5. Hui, klinikalta ei kyllä ole kiva saada puhelua ennen siirtoa. Minulle soitettiin myös pari tuntia ennen siirtoa, mutta sekin koski vain niitä alkioita, jotka oltiin siirtämässä pakkaseen. :D

   Poista
  6. Onpas mukavaa Aa_Äm :) pidetään peukkuja meille kaikille!

   Poista
 4. Hymy on aina positiivista, vaikka "vain" ovistestissä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!