Sivut

maanantai 15. helmikuuta 2016

Alkaisi jo!

Uusi kierto ei ole vieläkään alkanut. Tänään kiertopäiviä on kertynyt 34, eli pitkä kierto tästä on taas tulossa. Kasvoihin on ilmestynyt kaksi finniä, joten elättelen toiveita kierron pikaisesta päättymisestä. Yleensä nuo finnit ilmestyy siinä kohtaa, kun kuukautiset on "nurkan takana". Toisaalta siitä yllätys hymystä (positiivinen ovulaatiotesti) on kulunut tänään 15 päivää, eli huominen voisi todennäköisemmin olla se kp1.
Viikonlopun otin kyllä ihan rentoutumisen kannalta, ja sama meno jatkuu tänäänkin kokovartalohieronnan merkeissä, joten stressaaminen ei ainakaan pidä tällä kertaa vuotoa poissa. Olen nimittäin ihan valmis uuteen kiertoon. Jos huominen olisi kiertopäivä yksi, niin ensimmäinen ultra menisi ensi viikon lopulle.. Viikolla yhdeksän olisi sitten varmaan mahdollinen siirto. :)

4 kommenttia:

 1. Menään ihan samaa tahtia näköjään. :D Elättelen toiveita, että huomenna olisi kp1, jolloin siirto olisi maaliskuun alussa.
  - Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, menisi kyllä ihan samaan tahtiin! :D Huomenna nähdään, että ollaanko samaan aikaan jännäämässä.

   Poista
 2. Täällä myös yksi joka odottaa KP1 kuumeisesti! Ja sama homma kierto venyy pitkäksi �� pakkasessa ois kaveri odottelemassa...

  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä näitä kiertoja aina pitkittää ihan väärässä kohtaa.. Täälläkin edelleen odottelen uuden kierron alkua.

   Poista

Kiitos kommentista!