Sivut

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Ei vieläkään.

Haluaisin niin tulla kertomaan, että uusi kierto on alkanut, mutta edelleenkin kiertopäiviä on lähemmäs neljäkymmentä ykkösen sijaan. Kierron pitkittymisen lisäksi minulla ei siis ole edelleenkään mitään kerrottavaa lapsettomuuteen liittyen. Ärsyttää niin kovasti kierron pitkittyminen, että tänäänkin olen kiukutellut ihan olemattomista asioista vähän turhankin paljon.
Lapsettomuushoitojen lisäksi tähän kuvioon tuli myös yksi röntgen, joka harmittaa kovasti. Olisin toki voinut kieltäytyä röntgenistä, mutta oma terveys meni kyllä nyt lapsettomuushoitojen edelle. Harmi vain, että röntgenkuvat otettiin SI- nivelestä, joten jouduin ottamaan säteilyä ilman suojausta kohdun ja munasarjojen alueelle.. Lääkäri kyllä vakuutteli, että ei minua kyseiseen röntgeniin laittaisi, jos röntgenistä ei olisi selvästi enemmän hyötyä kuin haittaa.
Nyt sitten olen tehnyt kauhukuvia itselleni siitä, että olen pilannut viimeisetkin mahdollisuudet biologiseen lapseen. Onkohan munasoluni nyt jotenkin vaurioituneet/pilalla..? Miksi ihmeessä menin suostumaan siihen röntgeniin..? Apua.. Onneksi tuon röntgenin, ja minusta otettujen labrojen tulokset selviävät ennen mahdollista alkionsiirtoa, koska kaksi stressiä olisi varmasti liikaa samanaikaisesti.

Mikä ihme voi olla syynä näille minun todella epäsäännöllisille kuukautiskierroille? Ei näissä vain ole mitään järkeä. Ajattelin kyllä palata tähän aiheeseen seuraavalla laspettomuuspolklinikan käynnillä, koska mielestäni tässä tuhlataan ihan törkeästi aikaa, kun odottelen aina vain uuden kierron alkua. Nyt en voi kuitenkaan tehdä muuta kun odottaa. Todella hassua odottaa kuukautisten alkua, kun sitten heti rupeankin toivomaan, että ne kuukautiset olisivat viimeiset vähään aikaan. 

2 kommenttia:

 1. Mulla alko eilen! Hyvä, etten tasajalkaa hyppinyt. :D Mulla ei edes kierto pitkittynyt, mutta silti ehdin jo ahdistua ja vähän kiukustuakin asiasta, joten ymmärrän hyvin ärsytyksesi. :/ Toivottavasti sullakin kohta alkaa! Harmi tuota röntgeniä, mutta koita olla murehtimatta sitä, kyllä se oma terveys on vaan tosi tärkeä.
  - Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti alkaisi pian. :) Röntgen oli välttämätön, joten yritän ajatella ettei sille vain voi mitään. Onnittelut uuden kierron alusta. :)

   Poista

Kiitos kommentista!