Sivut

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kierron lopun (?) kuulumisia

Nopeasti laskettuna tänään eletään sitä päivää, kun normaalin kierron omaavat ihmiset varautuvat alkavaan päivään kuukautissuojalla. Minun kohdallani menee vielä hetki siihen, että saan aloittaa kiertopäivien laskemisen numerosta yksi. Elättelen toiveita siitä, että ensi viikolla olisi jo kiertopäivä yksi ja tämä taukokierto saataisiin viimeinkin päätökseen.
Seuraavaan kiertoon ajattelin valmistautua rentoutumalla, joten varasin heti ensi viikon alkuun 90 minuutin kokovartalohieronnan. Vitamiinitkin alkavat olla lopussa, joten niitäkin pitää käydä ostamassa viimeistään sitten, kun menen hakemaan apteekista niitä Zumenoneja. En varmaan uskalla ostaa sitä Gonapeptyliä vielä alkukierrosta, koska mitään takuitahan ei ole, että siirtoon asti pääsisimme.

Tuossa yhtenä iltana mietin, että mitäköhän niille meidän pakkaspojille/tytöille kuuluu. Olisipa olemassa joku taikapallo, josta voisi käydä kysymässä, että onko joku noista neljästä alkiosta vielä joku päivä meidän lapsi. Vähän meinaa taas malttamattomuus nostaa päätään. Ensin odottelen uuden kierron alkua, ja aivan varmasti kieropäivien kasvaessa rupean odottamaan malttamattomana sitä sulatuspäivää.. Ultra ei oikeastaan enää jännitä, koska haluan vain uskoa, että lääkkeillä minun kroppa rupeaa taas toimimaan oikein.. En edes halua miettiä, että minkälainen pettymys se olisikaan, jos ultrassa limakalvo olisi lääkkeistä huolimatta ohuen ohut..

Muutenhan täällä eletään tätä pitkästyttävää taukokiertoa, eikä mitään lapsettomuuteen liittyvää uutta kerrottavaa ole blogin puolelle. Olisiko jotain postaustoiveita? Kokemuksia pakastealkionsiirrosta otetaan myös edelleen vastaan. Ja vielä loppuun kysymys, että miten etenee "anonyymillä" (sinulle on keksittävä nimimerkki) ja Aa_Äm piinapäivät? :)

10 kommenttia:

 1. Toivotaan, että pian pääset laskemaan niitä kiertopäivä ykkösestä! :)

  Kiitos kysymästä piinapäivät täällä etenee yllättävän "helposti". Johtunee siitä, että teen opintojeni lopputyötä parhaillaan ja se pakottaa pitämään ajatukset pois piinailusta. Yritän olla ajattelematta kaikkia tuntemuksia oireina raskaudesta.. vaikka kyllä siltikin kutkuttelee ajatus siitä, että jos meillä kävisi niin iso onni, että onnistuttaisiin ekalla. En ajatellut testata itse ennen virallista testipäivää, vaan otan perjantaina tuloksen vastaan avoimin mielin.

  Niin ja olkoon mun nimimerkki toive*. Samalla nimellä oon kirjotellut tuolla kaksplussan ivf -ketjussa. :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti uusi kierto alkaisi mahdollisimman pian! Johan tässä on taukoiltu. :)

  Niin sinulla on testipäivä 19.2? Minä tein sen virheen, että testasin kaksi päivää ennen virallista testipäivää.. Jatkossa en osta testejä kotiin ennen virallista päivää.

  Minkälainen se kaksplussan ivf-ketju on? Itse selailen välillä Simpkuan foorumeita, mutta en ole itse kirjoittanut sinne mitään.

  VastaaPoista
 3. Testipäivä on 18.2. Mutta lääkäri soittaa seuraavana päivänä tulokset.
  Ensin ajattelin tuosta kaksplussan ketjusta, että en ikinä jaksa sitä seurata kun viestittäjiä on niin paljon. Nyt sitä jaksaakin seurata kun on ite sen vuoristoradan kyydissä. Onhan se sellainen henkireikä, kun pääsee lukemaan muidenkin tuntemuksia ja huomaa, että meitä on oikeesti muitakin.

  -Toive*

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi ja teki mieli jo kovasti kommentoida siihen vertaistuki-postaukseen. Asustelen myös noin 100 km päässä Helsingistä (+ olen koiraihminen ;)). Tukiryhmään olen jo kerran meinannut mennä, mutta sitten kuitenkin jänistin.. Itsekin tässä odottelen malttamattomana uutta kiertoa, koska sitten vihdoin päästään ekaan pas:iin. Tuoresiirrosta tuli nega.
  - Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit vain kommentoinut! Hyvä kuitenkin, että nyt kommentoit. :) Tulethan kertomaan omat kokemuksesi pas siirrosta? Koska sinulla pitäisi uusi kierto alkaa? Minkälainen on sinut ensimmäinen pas? Lääkkeellinen vai lääkkeetön?

   Sen vertaistuki postauksen jälkeen moni on kertonut asuvansa samalla säteellä Helsingistä. Kuinkakohan moni meistä käy samalla klinikalla hoidoissa. :P

   Poista
  2. Uuden kierron pitäisi alkaa ensi viikon alussa, eli kunpa päivät nyt menis nopeesti! Lääkkeellinen tulee olemaan: Zumenonit, luget ja Gonapeptyl tulevat käyttöön eli melkeinpä samat kuin sulla. :) Me käydään yksityisellä hoidoissa, eli ei varmaan ihan samalla klinikalla olla. ;)
   - Kata

   Poista
  3. Niinpä, toivottavasti päivät menisi nopeasti! :) Lähes samoilla lääkkeillä mennään. Me olemme julkisella, eli eri paikassa ollaan.

   Poista
 5. Jännittävät päivät sinullakin edessä! :) hurjasti onnea tulevaan kiertoon!!

  Täällä myös päivät (pp5 jo!!) kuluu yllättävän nopeasti, että itsekin olen aivan ihmeissäni.. :) toisaalta, tiedän jo nyt että ne viimeiset piinapäivät on ne jotka saa mut hermoromahduksen partaalle.. :D virallinen testipv on se 19.2, mutta ajattelin testata 18.2 illalla kun pääsen töistä... En kykene millään sillon perjantaina heti aamulla töihin, jos testaan silloin negan! Enkä kyllä varmaan kykene jos saisin plussankin.. :D et jos sais edes sen illa/yön selviytymisaikaa..

  Oireista sen verran että rinnat on hurjan kipeät ja turvonneet, jotka kyllä varmaan on seuraus extra annoksesta pregnyliä.. Niin ja tietty lugeista.. Niihin kans meinaa hermo palaa, kun joka välis saa niiden kans olla sotkemas.. YÄK!

  Ja kiitos kun kyselit kuulumisia, lämmitti mieltä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se uusi kierto alkaisi pian! :)

   Jännittävät hetket menossa myös sinulla. :) Minä ehdin käyttää muutaman päivän niitä Lugeja, ja ne olivat kyllä tosi sotkuisia. Minulla vaihdettiin Luget Crinone nimiseen valmisteeseen pähkinäallergiani vuoksi.

   Kiva, että huomasit minun huhuilevan täällä sinun kuulumisia. :)

   Poista

Kiitos kommentista!