Sivut

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Taukokierron mietteitä

Taukokiertoa on takana 19 päivää.. Seuraavaan kiertoon määrätyt lääkkeet ovat vielä apteekissa, mutta viimeistään viikon tai kahden päästä käyn ne hakemassa. Toivon kovasti ettei tämä kierto venyisi ihan järkyttävän pitkäksi, koska nyt haluaisin ihan oikeasti jatkaa hoitoja. Haluaisin jo istua junaan, ja lähteä hakemaan "kyytiin" meidän seuraavaa alkiota. Helmikuusta tulee jännittävä, mutta myös varmasti raskas. Jännittäminen ei ole kivaa, mutta sitä on varmasti luvassa uuden lääkkeen (Zumenon), tulevan ultran, alkion sulatuksen, ja mahdollisen siirron muodossa. Jännittäminen.. Se yksi epämukavimmista tunteista.

Helmikuun puolessavälissä kiertopäiviä on reippaasti yli kolmekymmentä, joten oikeasti ensimmäinen alkion sulatus ja siirto osuu ajallisesti maaliskuun alkuun..? Jos kaikki neljä alkiota selviytyy sulatuksesta siirtoon asti, ja kuukautiskierrot pysyisivät maltillisina, niin kesäkuussa siirrettäisiin meidän viimeinen alkio ensimmäisestä IVF:stä. Toivomme toki ettei kaikkia alkioita joutuisi käyttämään, vaan raskaus alakaisi aikaisemmin.

Tiistain ultrasta asti olen murehtinut hieman sitä, ettei tässä kierrossa tapahdu ovulaatiota. Olen lukenut jo kaikenlaisia tekstejä hiipuvista munasarjoista, kilpirauhaseen liittyvistä sairauksista, jotka voivat aiheuttaa kuukautisten epäsäännöllisyyttä ja ovulaation puuttumista. Fiksua lukea em. artikkeleita..

Nyt vain toiveikkaana kohti seuraavaa kiertoa. Kyllä ne kuukautiset vielä joskus alkaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!