Sivut

tiistai 5. tammikuuta 2016

Uusi vuosi 2016

Uuden vuoden kunniaksi päätin järjestellä seuraamani blogit siten, että lapsettomuushoidoissa olevat ovat yhden otsikon alla, ja sitten hoidoilla onnistuneet ovat toisen otsikon alla. Kolmannen otsikon alle laitan muutamia blogeja, jotka ovat muuten minun suosikkeja. Sain myös inspiksen tehdä tuon "esittelytekstin" tuohon minun nimeni alle. :) Sellaiset blogit poistin, jotka eivät ole päivittäneet blogiaan yli vuoteen. Nyt voi omaa blogiaan suositella lukulistalleni! Myös hoidoilla onnistuneet ovat tervetulleita.
Muutenhan täällä odotellaan jo malttamattomana ensimmäistä pakastealkionsiirtoa. Uuden kierron alkaessa otan taas yhteyden lapsettomuuspoliklinikkaan, ja sitten suunnitellaan aika ultralle ja mahdolliselle siirrolle. Uskon olevani ihan "hermoraunio" siinä kohtaa, kun tiedän alkioiden sulatuksen alkaneen. Minkälainen kato on yleensä noilla pakastetuilla? Oman jännityksensä tuo myös lääkkeetön kierto, koska siirtoa ei tehdä viikonloppuna. Sairaan jännittävä vuosi tulossa!


Vuosi 2016 tuokoon mukanaan paljon onnellisuutta, ja paljon pieniä ihemeitä kaikille lapsettomille. Ja tietysti myös niille, jotka toivovat sitä toista tai kolmattakin. :) Perus toive on tietysti se, että kaikki läheiset ja itse pysyisimme terveenä, eikä kenestäkään rakkaasta joutuisi luopumaan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!