Sivut

maanantai 26. tammikuuta 2015

Seurantaa

Tänään kävin uudelleen labrassa. Äsken soitti perjantaina ultrannut lääkäri, että hCG oli laskenut hienosti jo arvoon 32. Kahden viikon päästä, eli 9 helmikuuta on viimeinen hCG kontrolli. Yksi taukokierto välissä ja sitten saa yrittää uutta raskautta.
Soitin myös lapsettomuuspoliklinikalle uuden suunnitelman vuoksi. Kätilö konsultoi lääkäriä, ja aika lapsettomuuspoliklinikalle on helmikuun aikana todennäköisesti. Huh.. Ei voi muuta sanoa kuin, että olihan viikko. Huomenna aamulla on nimittäin tasan viikko positiivisesta raskaustestistä.. Eiköhän tässä saada taas ajatukset kasaan ennen uutta yritystä.

2 kommenttia:

  1. Olen niin pahoillani siitä mitä sinulle on käynyt! Voimia tästä pettymyksestä toipumiseen. <3 Se on niin väärin! Miehesi on kuitenkin oikeassa, pääsitte pidemmälle kuin koskaan aiemmin, ja se on jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeasti on kyllä aika mennyt tuosta positiivisen raskaustestin tekemisestä, ja tuo keskenmeno tapahtui niin varhaisessa vaiheessa, että jotenkin sitä yrittää sen hyväksyä vaikka pahalta tuntuu. Yritän uskoa, että seuraavan kerran pääsemme vielä pidemmälle, mutta en enää koskaan halua kokea keskenmenoa. Olen kyllä ajatellut lämmöllä niitä ihmisiä, jotka ovat joutuneet kokemaan keskenmenon pidemmillä viikoilla.. <3 Kiitos Tuikku sinulle. Eiköhän täältä vielä nousta. <3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!