Sivut

torstai 22. tammikuuta 2015

252

Eilisen labran, eli hCG:n tulos oli 252. Huomenna heti aamusta labraan samaan kokeeseen, jossa katsotaan lähteekö arvo nousemaan, vai onko käynnissä keskenmeno. Samalla ottavat myös kokeen joka poissulkee kohdunulkopuolisen, mutta aamulla puhelimessa Kätilö oli vahvasti sitä mieltä, ettei tämä raskaus tule jatkumaan normaalisti. Hän epäili vahvasti kohdunulkopuolista, koska minulla on tullut normaalit kuukautiset ja vuoto on jatkunut kipujen kera. 
Lääkäri oli kommentoinut tilannettani, että en ole Letrozolea syömällä voinut aiheuttaa vahinkoa, koska mahdollinen raskaus on vielä todella alussa. Se oli helpotus, ja en kuulemma ole ensimmäinen. Jatkoa tilanteelle mahdollisesti tänään, tai huomenna, jos jotain muutoksia tulee tilanteeseeni.

2 kommenttia:

  1. En osaa sanoa mitään järkevää niin laitan <3 <3

    VastaaPoista
  2. Omatkin järkevät sanat ja ajatukset ovat olleet vähissä. Huominen jännittää, mutta onneksi päästään näinkin nopeasti tutkimuksiin. Aamulla lähdemme jo ennen seiskaa liikkeelle, jotta labrat ehtii valmistua ennen viikonloppua. :) Huomenna lisää infoa tänne blogin puolelle, jos en sairaalaan sisään jostain syystä joudu. Edelleen vuoto jatkuu, mutta kivut on ollut koko päivän poissa. En tiedä sitten, että onko se hyvä vai huono merkki.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!