Sivut

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Oireet

Ajattelin listata muutamia asioita, jotta en niitä unohtaisi. Kyseesä onkin siis ne muutamat oireet, jotka yrittivät (ehkä) kertoa raskaudesta. Tänään tyhjiä pulloja (kivennäisvesi) kaapista pussiin laittaessani tajusin todellakin kärsineeni mielettömästä janosta viime kuukautisista lähtien. Jano on helittänyt, joka johtuu tietysti siitä ettei minun kehossani enää tänää todennäköisesti ole raskaushormoonia.
Yksi asia saa jälkikäteen harmittelemaan, että miksi en heti ymmärtänyt.. Nimittäin meidän vanhempi koira yritti nylkyttää minun jalkaani toisinaan, joka on todellakin hänelle epätyypillistä käytöstä. Koiran käyttäytyminen muuttui myös sellaiseksi nuoren koiran käytökseksi. Meidän tyynyt olivat myös toistuvasti nylkyttämisen "kohteena", joka sai minut kirjaimellisesti repimään hiuksia päästäni, koska en vaan voinut ymmärtää tuon vanhan höpsön koiran toimintaa. Jatkossa teen taatusti testin, jos koira noin alkaa toimimaan. Yllättäen hänen käyttäytyminen on palautunut normaaliksi viime päivien aikana. :)
Kolmantena juttuna oli lievä hajuaistin paraneminen. Hajuaisti oli todella herkillä muutamina kertoina. Ajoin yhtenä perjantaina autolla pidemmän matkan ja ihmettelin tosissani tupakan hajua autossa, vaikka meidän autossa ei tosissaan polteta. Myöskin nenäverenvuotoa oli normaalia useammin. Tosin tuo nenäverenvuoto saattoi johtua myös pakkasista, koska olen verenvuotoon taipuvainen.
Muut oireethan oli kuukautiskivut ja täysin normaalit kuukautiset, jotka eivät loppuneet ennen keskenmenoa.. Keskenmenon jälkeen vuoto virallisesti loppui toissapäivänä tai eilen. Eli täällä on vihdoinkin päästy eroon räteistä. :) Lapsettomuuspoliklinikalta ei ole kuulunut vielä mitään!!! Ei kivaa hommaa odotteleminen malttamattomalle.

2 kommenttia:

 1. Tulevana maanantaina olisi aika tehdä testi pakastealkiosiirron jälkeen. Epäilen ettei mitään positiivista. Ennen tätä flunssaa kun hajuaisti oli vielä olemassa niin huomasin kyllä haistavani kaikkea.... Olisiko sittenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hajuaistin herkistyminen oli kyllä melko mielenkiintoinen juttu. Aina olen seuraillut lähinnä mahdollisia tuntemuksia rinnoissa tai nipistelyjä vatsassa, joten nuo minun oireeni pääsivät kyllä yllättämään näin jälkeenpäin ajateltuna. :) Hajuaistissa huomasin herkistymistä lähinnä sellaisien hajujen kohdalla, jotka normaalisti ovat myös mielestäni ällöttäviä.
   Toivottavasti teille tulisi plussa maanantaina. <3

   Poista

Kiitos kommentista!