Sivut

perjantai 23. tammikuuta 2015

Alkuraskauden keskenmeno

Aamun labroista hCG oli laskenut jo keskiviikosta puolella, eli tänään arvo vain 122. Ultratessa ei kohdunulkopuolista, eli kyseessä normaali raskaus, joka keskeytynyt hyvin varhaisilla viikoilla. Maanantaina uusi hCG tarkistus, mutta seuraavia hoitoja kohti vie meidän tie.. Hetki menee, että tästä taas noustaan.

4 kommenttia:

 1. Pahoittelut! :( <3 <3 Tsemppit ja halit multa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos Laura. Ainoa positiivinen juttuhan tässä on, että nyt tiedämme miehen kanssa raskauden olevan edes jollakin tavalla mahdollista.

   Poista
 2. Osanottoni täältä myös! (Luin tän vuoden postauksesi muutkin.) Toivotaan, että pian tärppää uudestaan, ja että pikkuisella on parempi ote sillä kertaa<3

  Itsekin popsin Letrozoleja, mutta en tod ole ymmärtänyt vuodon alettua testata raskautta, vaan alkanut 3. pvä automaattisesti hormonit! Pitäisikö testata? Mitä lääkärisi sanoi tästä?

  Taidetaan muuten aika lailla olla samassa hoidon vaiheessa... Jään seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että pian tärppää uudestaan. :)

   Joo ei kyllä tullut missään kohtaa mieleen, että pitäisi vuodon alettua testata. Lääkäri sanoi minulle, että jatkossa minun kannattaa testata vuodosta huolimatta, vaikka vuoto ei hänen mielestään kuulu normaaliin raskauteen (ainakaan tuossa määrin mitä minä vuosin). Letrozolesta ei ole kuitenkaan mitään haittaa lääkärin mukaan ihan raskauden alussa, joten sinäänsä testaaminen on varmaan turhaa.

   Meillä oli tosiaan viimeinen Letrozolella avustettu kierto, joten seuraavia hoitoja kohti käy meidän tie. :) Mitä hoitoja teillä on Letrozolen jälkeen ajateltu, jos ei tärppää?

   Poista

Kiitos kommentista!