Sivut

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Sanaton

Melkoinen viikon aloitus takana. Yritän kertoa tapahtumat jotenkin järkevässä järjestyksessä, mutta todennäköisesti epäonnistun oman järkytykseni vuoksi. Tänään olen vuotanut yhteensä 13 vuorokautta. Maanantaina rupesin olemaan todella huolissani jatkuvasta vuodosta ja kivusta, joten tein eilen aamulla raskaustestin, vaikka pissan mukana oli runsaasti verta. Clear bluen plus testiin pissatessani plus merkki piirtyi välittömästi testiin, eikä tulos jäänyt epäselväksi. Täällä ollaan raskaana, mutta todennäköisesti keskenmeno on normaalia raskautta todennäköisempi.
Tänään aamulla tein uuden testin digitaalisella Clear bluen testillä. Tuloksena "Raskaana 2-3". Soitin naistentautienpoliklinikalle, joka on yhteydessä lapsettomuuspoliklinikkaamme. Yhtä hämmästynyt oli kätilö tilanteestani. Sain välittömästi lähetteen oman terveysaseman laboratorioon hcg- määritykseen. Tuloksia odottelen mahdollisesti huomiseen, mutta soitan polille vielä tänään ennen kello 15. 
Pähkäilimme kätilön kanssa tilannettani, joka on siis aivan käsittämätön. Minulla on nimittäin ollut edelliset RUNSAAT kuukautiset 9.1 alkaen. Vuoto ei ole missään kohtaa loppunut kokonaan, mutta noiden ensimmäisten vuotopäivien jälkeen aloitin ne pirun Letrozolet, koska en voinut uskoa olevani raskaana. Pelkään todellakin aiheuttaneeni itse tämän keskenmenon. Ei tuota lääkettä ole tarkoitettu raskauden aikana. :(
Edellinen positiivinen ovulaatiotesti tuli tehtyä 25.12.2014, joten siihen nähden digitaalisen testin pitäisi näyttää jo vähintään sitä "Raskaana 3+" tulosta. Netti on pirullinen paikka, koska nyt pelkään kohdunulkoista, hematoomaa, keskenmenoa jne.. Miksi ihmeessä meidän pitää joutua kokemaan vielä tämäkin? Pistän myöhemmin lisää infoa tilanteestani, mutta pyydän ettei minua tässä kohtaa vielä onnittella.. Todennäköisesti ilmoitan tänään tai viimeistään huomenna siitä hcg kokeen tuloksesta. Lapsettomuuspoliklinikan lääkäri on myös huomenna yhteydessä, jos ei minun vointini mene niin huonoksi, että tänään joudumme menemään päivystykseen.

LISÄYS: En saanut tänään tuon verikokeen tuloksia, joten huomiseen jännäillään. Kipu on onneksi hellittänyt, mutta vuotoa on edelleen joka kerta, kun vessassa käyn. Kätilön laskujen mukaan elettäisiin rv.5+5, jos mentäisiin tuon ovulaation mukaan. Ymmärtääkseni mitään sykkeitä ei ultrassa näy, vaikka sellaiseen huomenna/perjantaina päästäisiin? Jotenkin minulla on sellainen tunne, että ovulaatio on ollut hieman ennen kuukautisten alkua.. Omituista.. Tiedättekö, että olo on ihan järkyttävä tällä hetkellä. :(

2 kommenttia:

  1. Wow! Voiko vuoto sitten mahdollisesti olla kiinnittymisvuotoa ja kipu ihan siihen, että se kaveri sielä kasvaisi. Toivon kyllä niin teidän puolesta, että kaikki on hyvin! :)

    VastaaPoista
  2. Pelko hiipii toisinaan, mutta yritän ajatella positiivisesti.. :) Ainakin voi hetkittäin olla iloinen elämän ensimmäisestä positiivisesta testistä. Toivottavasti saadaan pian lisää tietoa tästä sekavasta tilanteesta. Huh.. Yritän pitää itseni erossa keskustelupalstoilta, mutta päivittelen tänne tilannetta heti, kun saan lisää infoa. Jännittää, mutta kiitos Laura kommentistasi. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!