Sivut

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Marraskuun viimeinen

Huomenna saa vihdoinkin odotella joulua luvan kanssa. Marraskuu oli minulle todella raskas lähes kaikilta mahdollisilta osa-alueilta, eikä tästä kuusta olisi varmasti selvitty ilman mahtavaa tukiverkkoa. Ensin uusi kierto starttasi todella yllättäen, jonka jälkeen olin taas kipeänä kärsien ensimmäisen kerran elämässäni kurkunpääntulehduksen menettäen ääneni lähes kokonaan. Parantumisen jälkeen töissä tapahtui yksi sellainen ikävä tapahtuma, joka vaikuttaa edelleen minuun ja jaksamiseeni, joten ei ihan helpolla päästy synkästä marraskuusta.
Pienin askelin olen saanut taas hieman valoa elämään, vaikka hieman pelkäänkin mahdollista romahtamista seuraavan kierron startatessa, koska en todellakaan ole tällä hetkellä ihan vahvimmillani. Muutenhan tämä kierto on mennyt ihan ennätys nopeaa tahtia. Tänään elämme nimittäin jo kiertopäivää numero 21 (jouduin jopa tarkistaa). Mitään viitteitä mahdolliseen raskauteen liittyen ei ole viikon takaisen ovulaation jälkeen ollut, vaikka eipä niitä oireita vissiin ihan viikko ovulaation jälkeen kannata edes tosissaan odotella?
Letrozolesta ei ole oikeastaan mitään ihmeellisiä haittavaikutuksia aiheutunut tällä toisellakaan kerralla. Toisinaan säikähdän hurjaa määriä hiuksia harjassa, mutta minulla on mielestäni lähtenyt aina melko paljon hiuksia ennen tätä lääkitystäkin. Kierron alussa oli pientä nipistelyä mahassa, mutta sekin loppui tuon viime viikonlopun jälkeen. Ilman kaikkia ikäviä tapahtumia sanoisin haittavaikutukseksi itkuisuuden, mutta pistän sen kyllä tällä kertaa kaikkien ikävien tapahtumien piikkiin.
Toivon tosissaan helpomaa joulukuuta, mutta enköhän siihen pysty vaikuttamaan hieman itsekin, jos vaan jaksan uskoa kaikkien asioiden järjestyvän vaikeuksista huolimatta. En jaksaisi mitään isoja muutoksia varsinkaan töissä enää tälle vuoden lopulle, mutta nekään ei ole täysin minun päätettävissäni. Lupaan laittaa nyt loppu vuodeksi oman terveyden ja jaksamisen etusijalle.

(Weheartit)

4 kommenttia:

 1. Mulla sama tilanne, että viikko sitten oli ovulaatio (jos sitä edes tässä kierrossa tapahtui). Usko raskautumiseen tässä kierrossa on tosi pieni tällä hetkellä ja toivon että menkkojen alkaminen seuraavan kierron alussa ei tunnu nyt yhtä pahalle kuin viimeksi.
  Kovasti jaksamista sulle ja ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tällä kertaa meillä kummallakin olisi tapahtunut pieni ihme. :) Harmittaa kyllä kovasti, ettei näiden hoitojen onnistumiseen meinaa uskoaa millään. Ei onneksi enää kauhean kauaa tätä tämän kierron piinailua.
   Samoin sinulle jaksamista ja ihanaa joulun odotusta!

   Poista
 2. Tsemppiä ja valoisampaa joulukuuta! Jouluna on ainakin lupa vähän hellittää, rauhoittua ja nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :) Eiköhän tästä tule huomattavasti valoisampi kuukausi. Joulusta aijon nauttia ihan täysillä, jotta ensi vuodeksi riittää puhtia niihin rankempiin hoitoihin.

   Poista

Kiitos kommentista!