Sivut

lauantai 6. joulukuuta 2014

Tämän kierron loppua..?

Tänään olen laittanut kotia jouluksi kuntoon oikein urakalla. Olohuoneessa meillä on sellainen miehen tekemä taso, joka sai ainakin muutamaksi viikoksi huomattavasti jouluisemman ulkonäön. Nappasin hetki sitten kaupasta mukaani ihanan tuuhean pienen kuusen, joka näyttää mielestäni yllättävän hyvältä tuossa tason päällä. Ikkunaan ripustin muutamia läpinäkyviä lumihiutaleita roikkumaan ja yhteen maljakkoon sulloin kasan viime vuoden aidon joulukuusen koristeita monen muun blogin tapaan. Tänä vuonna emme vietä joulua kotona, joten emme myöskään hanki aitoa joulukuusta, vaikka siitä lähtisikin aivan tajuttoman hyvä tuoksu.

Tänään olen jännittänyt uuden kierron starttaamista, koska mahassa on ollut siihen viittaavia tuntemuksia koko päivän. Välillä on jomottanut jo niin kunnolla, että kesken koristeiden ripustamisen olen säntäillyt vessaan ihan vain varuiksi vuotoa peläten (hullua). Kaksi viikkoa sitten lauantaina sain Clear bluen ovulaatiotestiin hymynaaman, joten jos ihan oikein osaan noita"dpo" päiviä laskea, niin tänään olisi ehkä dpo13. Raskaustestin ajattelin tehdä ensi viikolla, jos jostain kumman syystä vuoto ei kivuista huolimatta alkaisikaan. Tällä hetkellä toiveet ovat kieltämättä taas melko korkealla, joten pahoin pelkään ensi viikon menevän taas hieman alakuloisissa merkeissä, jos tälläkään kertaa ei ole meidän vuoro.

On omituista huomata taas toiveiden olevan todella korkealla, vaikka ennen Letrozolea olin jo niin varma epäonnistumisesta, ettei kuukautisten alkaminen tuntunut juuri miltään. Mahdotontahan se on tietää, että miten fiilikset muuttuvat esimerkiksi näiden Letrozole kiertojen jälkeen. Pystynkö taas suunnata ajatukset positiivisiksi, jos pääsemme vielä kokeilemaan muitakin hoitomuotoja.
Jännittävää odotella kuukautisia jo näinkin aikaisessa vaiheessa, kun on tottunut niihin mega pitkiin kiertoihin. Tänäänhän kierto on vasta päivässä 27. Viimeksi kierto taisi kestää 30 päivää, mutta ovulaatiokin oli varmaan sen muutaman päivän myöhemmin ultran perusteella. Edellisessä kierrossa johtofollikkeli oli kp12 sen 14mm, joten ovulaatio tapahtui ehkä kp15-16 välillä, jos tapahtui ollenkaan. Tässä kuluvassa kierrossa sain ovulaatiotestiin hymyn jo kp13. Tietysti tuo ovulaatiotestin hymy ei takaa 100% ovulaatiota.

Kuluvassa kierrossa minulla ei ole ollut mitään oireita, jotka voisivat viitata alkaneeseen raskauteen (en tosin voi edes tietää miltä raskaana kuuluisi tuntua). Ainoa asia, jonka pistin merkille oli melkein hiivatulehduksen oireet heti ovulaation jälkeen, sekä ns. kuivemman kauden puuttuminen. Tässä kierrossa olen yrittänyt pistää muistiin mahdollisia tuntemuksia, mutta niiden puuttuessa ei nuo merkintäni ole mitään mullistavia, vaikka odotinkin edes jotain pientä raportoitavaa tänne blogiin tästä toisesta hoitokierrosta.

Sain hetki sitten siskoltani pari pussillista pieniä vaatteita kirpputorille laitettavaksti tai halutessani sain luvan myös laittaa jemmaan, jos joku vaatteista miellyttää. Tietysti niissä pienissä vaatteissa oli paljon ihanaa, joten muutamat vaatteet pesin ja laiton tuonne laatikkoon odottamaan. Ensimmäistä kertaa uskalsin näyttää pieniä vaatteita myös miehelle, joka olikin yllättävän innoissaan pohtimassa, että mahdammeko pukea siskon poikani ensimmäistä talvihaalaria meidän vauvalle. <3


Rauhallista Itsenäisyyspäivää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!