Sivut

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kohti ultraa

Torstaina sain vihdoinkin ajan tämän kierron ultraan! Aika on tulevana keskiviikkona. Ultrassa tarkastetaan sen Letrozolen tehoa, eli ymmärtääkseni yritetään löytää johtofollikkeli jommasta kummasta munasarjasta. Toiveikkaana odotan tietysti hyvän kokoista johtofollikkelia ja sopivan paksuista kohdunlimakalvoa.
Perjantaina nappasin viimeisen Letrozolen. Ainakaan vielä en ole saanut mitään ihan hirveitä haittavaikutuksia tuosta lääkkeestä. Torstaina sain "kiusakseni" kuumat aallot. Oikeastaan mitään muuta poikkeavaa en ole huomannut. Uskon kuitenkin, että mahdollinen ovulaatio voi tuntua ehkä voimakkaampana tällaisessa kierrossa, jossa on käytössä lääkitys? Mitään ovulaatiotestejä en ole vielä ostanut, koska jotenkin luotan tuohon ultraan aika paljon. Eiköhän siellä selviä aika tarkasti, että onko mitään mahdollisuuksia ovuloida tässä kierrossa. Jännittävää, mutta toisaalta olen yllättynyt omasta mielialastani. Ainakaan tämä lääke ei ole vaikuttanut negatiivisesti minun mielialaan. Kokemusta Terolut nimisestä lääkkeestä, jonka aikana oli ihan hirveä!

Katsotaan, että jääkö haittavaikutukset näinkin pieniksi. Palaan viimeistään keskiviikkona lapsettomuuspoliklinikan käynnin jälkeen toivottavasti hyvillä uutisilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!