Sivut

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kiertopäivän 12 ultra

Tänään istuin iltapäivällä poliklinikan odotustilassa. Aika oli hieman myöhässä, mutta ei kuitenkaan mitenkään merkittävästi. Tämä kerta oli jotenkin sellainen vähän "rutiininomainen". Housut pois, makaaamaan, ultraus, ylös, housut jalkaan, suunnitelma ja heipat. Ultrassa kohdun limakalvo oli rakenteelta kuulemma hyvä, mutta vielä liian ohut ollessaan vain hieman reilu 5mm. Oikeasta munasarjasta ei löytynyt johtofollikkelia ja vasemmassa munasarjassa oli näille kiertopäiville todella säälittävä 14mm "johtofollikkeli". Tuon follikkelin lisäksi oli toinen 8mm munasolu.
Seuraavat kierrot mennään samalla lääkityksellä ja ihan samalla annostuksella. Tammikuussa sitten soitto poliklinikalle, jos ei mitään ole tapahtunut. Seurantaa ei ultran muodossa tarvita, koska lääkkeen vaste oli kuulemma riittävä(?).
Osa asioista unohtui poliklinikalta poistuessa, joten tarkemmalla selostuksella heti, kun saan postitse epikriisin. :) Täytyy yrittää nyt olla luottavaisin mielin, vaikka tuo limakalvon paksuus jäi harmittamaan. Tammikuussa sitten viimeistään soittoa uudelleen poliklinikalle ja kohti rankempia hoitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!