Sivut

tiistai 28. lokakuuta 2014

Salaisuuksia laatikossa

Innostuin hetki sitten kuvaamaan meidän lapselle (tuntuipa hassulta kirjoittaa "meidän lapselle") hankittuja vaatteita. Idea tuli Haaveistatotta blogin Lauralta, joka vilautti hieman hänen omia hankintojaan, joten ajattelin myös itse esitellä jotain minun kätköistäni. Järkyttävää myöntää, mutta niitä vaatteita on aivan liikaa siihen nähden, että en ole edes raskaana. Tarkoituksenani ei ole esitellä koko laatikon sisältöä, mutta muutaman kuvan verran voimme kurkistaa minunkin "salaisuuksien" laatikkoon. :)
Myönnän, että lähellä hulluuttahan tämä pienten vaatteiden hamstraaminen on.. Jos vain malttaisi mielensä ja käyttäisi rahat muihin ajankohtaisempiin asioihin. Puolustuksena kuitenkin halauan mainita, että suurin osa vaatteista on ostettu hyvistä alennusmyynneistä, sekä kirpputorilta vähänkäytettynä tai lähes uutena. Jos meille joskus lapsi suodaan, niin tulen varmasti hyödyntämään kirpputoreja ainakin ihan niiden pienten vaatteiden osalta. Tuntuu välillä, että kirppareiden pöydät ovat täynnä lähes käyttämättömiä pieniä vaatteita. Lasten kasvaessa ei enää kirpputorin vaatteiden kunnossa ole mielestäni kehumista.
Laatikko ei ole ostettu tähän tarkoitukseen, mutta ainakin toistaiseksi se saa kelvata vaatteiden säilytykseen. Joskus säilytin vaatteita omassa vaatekaapissa, mutta vaatteiden lisääntyessä oli nille keksittävä joku toinen paikka. Ehkä sitten joskus tämä laatikko voisi toimittaa lastenhuoneessa lelulaatikon virkaa.


Pari puista Brioa olen löytänyt luvattoman halpaan hintaan kirpputorilta. Ehkä Briot voisi päästä tuolta laatikosta esille. Ei varmasti kauniit puiset lelut ole vain lapsiperheiden oikeus. Löytyykö muita Brion ystäviä? Olen vannonut, että en tule ostamaan ainuttakaan lelua enää ennen lapsen syntymää (aika kovat vannomiset). Pyrin myös siihen, että en ostaisi enää mitään vaatteita, koska uskon ostavani aivan varmasti odotusaikana ihan riittämiin vielä lisää vaatteita. Nyt kuvia ottaessa tuo määrä hirvitti, mutta ei siellä nyt ihan mitään hirveitä määriä sitten kuitenkaan ole yhtä kokoa.. Ja enimmäkseen olen ostanut bodeja..


Ylhäällä kuvassa ihan perus kauppojen merkkejä muun muassa: H&M, Lindex, Seppälä ja Aarikka (ihana sininen hirvi body). En muista kaikkien kohdalta, että missä vaiheessa yrittämistä mikäkin on ostettu. Herra Hakkarais bodyn ostaminen on jäänyt todella hyvin mieleen. Yrittämistä oli noin vuosi takana, kun kävin Terveystalossa. Käynnistä jäi hyvä ja toiveikas mieli, joten tottakai sorruin ostamaan pienen bodyn Sokokselta.


Tuossa ylhäällä laatikko on sitten myllättynä, jotta useimmat vaatteista näkyisi kuvassa. Tuon topaapuvun takana on minun lapsuudestani yksi pussilakana. :) Onko teille säilytetty vaatteita tai esineitä lapsuudesta?
Hulluin ostos oli ehdottomasti tuo toppapuku. :D Se oli alessa, joten tottakai ostin, ja vieläpä ihan pöljässä koossa. Mikähän on todennäköisyys, että meidän lapsi tulisi syntymään sellaiseen vuodenaikaan, että koon 50-56 toppahaalari olisi sopiva.


Ensimmäiset ostamani vaatteet oli muistaakseni nuo H&M:n sukat ja pipot. Alla on edelleen se samainen lakana minun lapsuudesta. Järkyttyikö joku tästä minun laatikon sisällöstä.. Lähinnä siis määrästä? :P Olen tainut mainita jo miljoonaan kertaan kaikille läheisille, että meidän lapselta ei tule sitten ikinä puuttumaan yhtään mitään. Tosin ei meillä mitään "kermapersettä" tulla kasvattamaan. Vauvana ja pienenä lapsena asiat tulevat varmasti automaattisesti, mutta kyllä sitä sitten myöhemmin joutuu jo hieman asioiden eteen tekemään jotain.

Siinä oli minun laatikkoni.

4 kommenttia:

 1. Itse uskon myös hyödyntäväni kirpputoreja kun joskus raskaaksi ensin tultaisiin. Yhden toppapuvun ostin kirpputorilta noin viikko sitten, joka on ollut äitiyspakkauksessa pari vuotta taaksepäin.

  Kyseisiä haalareita oli siellä parikin kappaletta ja päätin lopulta ostaa parhaimmassa kunnossa olevan. En ainakaan järkyttynyt sinun vauvan vaate määräästä kun itsellänikin sitä on jo ihan sopivasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että et järkyttynyt tuosta määrästä. :) Äitiyspakkauksen haalarit on kuulemma tosi laadukkaita ja ne töppöset + tumput on hirmu kätevät. Itse voisin ostaa tämän vuoden sen makuupussin ja varmasti monet niistä haalareista. Siskoni lapsella oli se sellainen äitiyspakkauksen haalari, jossa oli jääkarhu kuvituksena. Mahtaakohan se sinun olla se sama? Siitä tykkäsin kyllä kovasti.

   Poista
 2. Voi että mitä ihanuuksia! :) Juuri satuin kirjoittamaan itse vähän saman aiheen vierestä, itse siis rakastan hypistellä kaikkia suloisia vauvantavaroita aina tilaisuuden tullen, mutta en ole uskaltanut hankkia yhtäkään odottamaan. Pelkään jotenkin lupaavani itselleni liikoja. =/ Ehkäpä muille hankkimani vaatteet sun muut sitten joku päivä kierrättyvät meille, jos meitä lopulta onnistaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä lukemassa sinun postaus. :) Välillä itse olen miettinyt, että siksikö kärsimme lapsettomuudesta, kun ihan alusta lähtien olen uskaltanut ostaa pieniä vaatteita.. Näytetäänkö nyt meille sitten, että "hähää, ei se noin helposti käy." :(
   Toivottavasti muille hankitut vaatteet tulevat joku päivä olemaan teidän lapsen päällä. :)

   Poista

Kiitos kommentista!