Sivut

tiistai 30. huhtikuuta 2019

Odottelua

Oon tehnyt havaintoja vuotoon liityen. Kovemmassa rasituksessa vuotoa tulee, mutta rennon rauhallisesti ottaessa oli kolme täysin vuotamatonta päivää. Tänään heitin vaunulenkin lapsen ja koiran kanssa, jonka jälkeen Lugesteron tuli ulos taas tuttuna tuhruna. Kallistun hematooman puolelle, mutta mikä alunperin sen vuodon aloitti? Pitääkö Lugesteron ja Progesteron keskenmenovuodon poissa vai onko keskenmeno aina rajumpaa vuotoa, jota lääkkeetkään ei pidä poissa? Miten ihmeessä aika kuluu näin hitaasti. Perjantaihin tuntuu olevan ikuisuus. Huomenna voi alkaa laskemaan päiviä varhaisultraan, ollaan huomenna jo oikean kuukauden puolella. :) Toivottavasti tulen kertomaan, että arvo on ihan priimaa vuodoista huolimatta. Peukut pystyyn.

4 kommenttia:

 1. Minulla todettiin hematooma vklla 7 ja vuotoa oli todella runsaasti; vuoteli vklle 16 , olin käytännössä vuodelevossa/sairaslomalla ; aina kun lähdin liikkeelle, vuotoa tuli kauheita määriä. Lääkäritkin olivat ihmeissään. aika oli todella stressaavaa, Mutta terve lapsi syntyi; istukka oli hiukan kärsinyt vuodoista ja lapsi oli pienikokoinen. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Viikolle 16 vuotaminen kuulostaa todella stressaavalle. Oon nyt jo ihan hermoraunio ja vuotoa on ollut huomenna viikon verran epäsäännöllisen säännöllisesti. Mielialat vaihtelee toiveikkaan ja epäuskon välillä.

  VastaaPoista
 3. Zemppiä! Täällä kaikki peukut pystyssä.
  Itse pääsen huomenna alkionsiirtoon ja siitä alkaa taas parin viikon piina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja peukut on täällä myös pystyssä teidän plussalle! :)

   Poista

Kiitos kommentista!