Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2019

Mitä tää on?

Nyt alkoi sitten runsaampi vuoto. Kirkasta verta ihan pönttöön asti. Huomenna sitten taas soitto poliklinikalle. :( Ihan uskomatonta miten voi päivän aikana ekana olla onnellinen ja sitten taas epätietoisuutta. Ihme jos sisukas pakkasalkio pysyy kyydissä, kun vuotoa tulee tähän tyyliin.

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti pääset pian uudestaan verikokeeseen että näkee onko hcg jatkanut nousua vai lähtenyt laskuun.. harmittaa sun puolesta, tuo epätietoisuus on niin raastavaa!

  Onko vuoto jatkunut nyt aamulla?

  T. A-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt aamusta vain sitä rusehtavaa ihan vähän. Eilen tuli ihan kunnolla. Mietin pitääkö tuo lääkitys vain poissa kunnon vuotoa ja tiputtelee sen vuoksi. Vielä ei ole vastattu mitään poliklinikalta.

   Poista
 2. Mulla hematooma säikäytti noin. Vuoti noin viikon verran mutta alkio pysyi tiukasti matkassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei sitten vuoda kun taas sitä ruskeaa. Miten se hematooma tulee tai miten se hoidetaan?Pitää googlaa. :) Mitään kipuja ei oo.

   Poista
 3. Äh, voi harmi! :( Toivottavasti kaikki on silti hyvin. Tsemppiä tilanteeseen!

  VastaaPoista
 4. Se on verenpurkauma kohdussa. Hoitona on raskaiden hommien välttäminen ettei vuoto lisäänny. Mulla se kuivui itsestään pois eikä näkynyt enää 2vk päästä ultrassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hematooma sopisi kyllä siihen, että niinä kertoina kun on vuotoa tullut enemmän niin oon tehnyt jotain fyysisesti raskaampaa. Muuten vuoto on ollut sitä rusehtavaa, joka ei tunnu niin vaaralliselta. Kiitos kun kommentoit.

   Poista
 5. Mulla valitettavasti tuulimuna raskaus oireili noin. Ensin tosi voimakas hcg nousu, ja sitten alkoi vuoto, tosin hieman myöhäisemmillä viikoilla. Toivotaan ettei sinulla tarkoittaisi samaa. Tsemppiä piinallisiin päiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulimunasta oon lukenut ja sitä epäillyt. Katsotaan, "näille ei vain voi mitään" on mielessä koko ajan. Toivon edelleen kuitenkin parasta. :)

   Poista
 6. Mä jo aiemminki kommentoin sulle kuinka mun kaks raskautta sujunu vuodon merkeissä sinne rv12 asti. Mulla siis tuli rusehtabaa vuotoa päivittäin ja välillä iham punaistaki ja pönttöön asti. Joskus kesken kauppareissun tunsin ku vaa housut kastui, ja sit ku kotii pääs ni ihan veressä kaikki paikat. Säikäyttää ja on ihan hirveää, mut kuulostaa siis sun tilanne "tutulta". Ja siis mullahan ekan raskauden vuodon syynä oli juurikin hematooma, toisessa raskaudessa etinen istukka. Nämä kylläkin selvisi vasta np-ultrassa, vaikka kuinka aiemminki tutkittiin ultralla. Et älä vieläkää heitä kirvestä kaivoo, toivoa on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää vuodot on kyllä henkisesti super raskaita. :/ Sun viestit tuo toivoa, kiitos. <3 Ensi viikolla torstaina uusi hcg- mittaus. Perjantaina soittavat sitten jatkoista viimeistään. Seuraavalla viikolla on sitten viimeistään ultra, jos ei mitään ihmeellisyyksiä tapahdu.

   Poista

Kiitos kommentista!