Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2019

Kuulumisia rv 6+4

Perjantaina sain viestin poliklinikalta, että torstaina 2.5 minun pitää käydä vielä uudestaan labrassa hcg- määrityksessä. Perjantaina 3.5 soittavat jatkoista. Tuntuu ettei aika kulu millään ja labraan on vielä ikuisuus. Katsotaan pääsemmekö ensi viikon ultraan vai onko hcg lähtenyt laskuun. Torstaina illasta verta tuli runsaammin, perjantaina aamusta pelkkää tuhrua ja sen jälkeen ei mitään. Olen kulkenut pikkuhousunsuojan kanssa, mutta mitään ei ole tullut. Jokainen vessareissu jännittää. Niin omituista vuotoa ollut etten oikein tiedä mikä oma fiilis raskauden suhteen on.

Nälkä on normaalia useammin ja illalla oon nukahtanut esikoista nukuttaessa, eli muutamia tunteja aikaisemmin kun yleensä menisin nukkumaan. Muuten tässäkään raskaudessa ei ole mitään muita oireita. Viime viikolla hcg arvon ollessa sen yli 10000 oireet oli täysin samat, eli oireiden lisääntymisestä tai katoamisesta en voi päätellä mitään.

Nyt mennään raskausviikolla 6+4. Annan itseni elää vielä raskausviikkoja. :) Perjantaina selviää taas vähän tämän raskauden tilannetta. Toivottavasti pikkuinen on vielä kyydissä. <3

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, että vuotoa ei nyt pariin päivään ole ollut! <3 ajattelis että sulla olis myös kovia kipuja, jos vuoto olis keskenmenosta johtuvaa. Oon erittäin toiveikas teidän tilanteen suhteen! :)

  Meillä oli perjantaina nt-ultra ja kaikki oli pienellä hyvin, vaikkakin oli neljä päivää isompi kuin mitä olis pitäny :D <3 oli niin ihana nähdä hänet kieppuvan sielä ruudulla, oli jo niin ihmisen näköinen <3

  Tsemppiä tulevaan viikkoon!

  T. A-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomatonta miten hetkessä se vuoto sitten taas loppui. Toivottavasti pysyykin poissa. :) Mitään kipuja ei tosiaan ole ollut. Se torstai illan selvä veri kummittelee mielessä, mutta onneksi loppui nopeasti.

   Siellä mennään jo pitkällä. Ihana kuulla että kaikki pikkuisella hyvin. <3

   Poista

Kiitos kommentista!