Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2019

Siirto

Tänään alkoi taas piinavat kaksi viikkoa. Testipäivä 15.4. Vielä ennen nukkumaanmenoa pistän Gonapeptylin. Toivottavasti meidän pieni aprillipäivän alkio tarraa lujasti kiinni. Yksi neljästä alkiosta sulatettiin ja kuulemma ilman menetettyjä soluja. Voiko blastosta enää tarkasti soluja edes erottaa? Ihan uskomatonta että tänään minuun siirrettiin meidän seitsämäs alkio. Useista siirroista huolimatta olen todella toiveikas. Saihan meidän esikoinenkin alkunsa vasta kolmannesta siirrosta. Nyt lähden nukkumaan ja päivitän piinapäivien kuulumisia sitten lisää myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, siirto onnistui! :)

  Jännä, että vaikka sulle siirrettiin siis kuuspäiväinen (?) alkio, mutta testipv on silti vasta kahden viikon päästä, niinkuin mullakin oli vaikka siirrettiin 2pvn ikäinen alkio..

  T. A-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkio oli siirrettäessä kuusipäiväinen. En tiedä mistä johtuu, mutta naistenklinikalla kaikki taitavat saada kahden viikon päähän testipäivän. :) Tuntuu hassulta näiden blastojen kohdalla, että periaatteessa niiden pitäisi tarrata kiinni jo siirtopäivänä tai seuraavana. Luulisi tosissaan että mahdollinen raskaus näkyisi testissä hieman aikaisemmin.

   Poista
  2. Juu täytyyhän sen näkyä, mullakon näkyi viikon päästä kiinnittymisestä! Siinä sulla onkin pitelemistä et pystytkö olla tekemättä testiä jo ennemmin.. ;)

   T. A-M

   Poista
  3. Jotenkin on vaikea ymmärtää, että blastot kiinnittyy mahdollisesti jo siirtopäivänä tai seuraavana. Toivottavasti testaan vahvan plussan sitten lähempänä 15 päivää. :) Vielä en oo testejä ostanut, mutta jos ensi viikon puolelle edes päästään ilman vuotoa, niin jes!

   Poista
 2. Paljon tsemppiä piinapäiviin! Toivottavasti pikkuinen tarraa kiinni! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!