Sivut

tiistai 16. huhtikuuta 2019

Aika varhaisultraan ja oireet ennen plussaa

Eilen oli virallinen testipäivä. Piti vielä eilen testata ihan tuon virallisen testipäivän vuoksi, ja todella nopeasti testiin ilmestyi plussa (Clear bluen plus testi). Enempää testejä ei ole, eli näihin testeihin on uskottava. Raskaana ollaan. <3 Sain eilen ajan varhaisultraan 8.5. Kolme viikko pitäisi vielä malttaa odotella. Ensimmäinen neuvola taitaa olla noihin aikoihin. Täytyy tänään soittaa neuvolaan ja varata ensimmäistä aikaa. Muistaakseni esikoisesta varhaisultra oli hieman aikaisemmin ja ensimmäinen neuvola sitten raskausviikolla kahdeksan.

Ilmoitin itseni työnantajan maksamaan koulutukseen ennen plussaa. Ajattelin mennä koulutukseen ja sopia sitten sen viimeisen koulutuskerran jotenkin. Viimeinen koulutuspäivä on nimittäin joulukuussa siinä kohtaa kun viimeksi olen ollut synnyttämässä. Toki tässä voi käydä vielä miten vaan, mutta vahvasti haluan uskoa, että tämä sisukas pakkasalkio pysyy mukana.

Listasin oireita ennen plussaa. Hymyilyttää tuo ensimmäinen, koska oikeasti se oli ihan hassu fiilis siellä Naistenklinikan vessassa. :)

PP0: Heti alkionsiirron jälkeen samanlainen tunne kuin esikoisesta PP6.  Naistenklinikan vessassa tuntui siltä, että alkio tarttui heti lujasti kiinni.
PP1: Alaselässä särkyä, todella hyvä mieli, vatsassa nipistelee.
PP2: Aamusta Lugesteronia laittaessa erilainen tunne. Fiilikset vaihtelee onnistuneen ja ei onnistuneen siirron välillä. Jospa nyt olisi meidän vuoro. Seitsämän on minun onnennumero.
PP3: Välillä on jotain pieniä nipistyksiä, mutta muuten olo on täysin normaali.
PP4: Ei mitään oireita.
PP5: Ei mitään oireita.
PP6: Ei mitään oireita.
PP7: Välillä varma fiilis siitä, että pikkuinen on mukana. Säännöllistä nippailua pitkin päivää. Ehkä arat tissit myös?
PP8: Vatsakipua, alkaako vuoto fiilis.:(
PP9: Tajuun ilmoittautuneeni työnantajan maksamaan koulutukseen, joka loppuu joulukuussa 2019. Jos oon raskaana, niin mun laskettuaika on laskurin mukaan aika lähellä viimeistä koulutuspäivää..
PP10: Tunne siitä että olisin raskaana.
PP11: Nipistelyä.
PP12: Digitestillä "pregnant 2-3".

Kuinkakohan nopeasti plussa olisi näkynyt, jos olisin testannut aikaisemmin? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!