Sivut

perjantai 3. toukokuuta 2019

Odottelua..

Uusi raskausviikko alkoi eilen. Heti eilen aamulla kävin labrassa ja siitä asti olen malttamattomana odotellut, että koska poliklinikalta ilmoitetaan hcg tulos. Lupasivat ilmoittaa tänään ja toivottavasti kurkkaavat mun labrat jo aamusta, koska tämä epätietoisuus on ihan hirveetä. Toisaalta tiedon saaminen heti aamusta tai vasta iltapäivästä ei muuta lopputulosta.
Viimeksi hoitaja soitti kertoakseen, että hcg oli sen yli 10000. Silloin oli raskausviikko 5+6. Nyt arvon pitäisi olla sitten jotain todella paljon enemmän, koska tänään on raskausviikko 7+1. Ihan hurjan myöhäiseen ajankohtaan on varattu tuo varhaisultra! Silloin on jo rv7+6. Kohdunulkopuolinen oirehtisi tuossa kohtaa jo aika varmasti.

Eilinen oli vuodon suhteen hyvä päivä. Vuoto ei lisääntynyt, vaikka reippaasti pyöräillen kävin labrassa. Lugesteronia en käynyt ostamassa enää enempää. Lugesteron riittää huomiselle aamulle asti. Käyn hakemassa huomenna lisää Lugesteronia, jos arvo on normaali raskausviikkoihin nähden. Sitten seuraava paketti riittää juuri varhaisultraan asti. Tässä mennään kyllä niin päivä kerrallaan. Jännittää ihan älyttömästi. Esikoisen raskausaikana sitä oli jotenkin hassun luottavainen (muistaakseni).

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!