Sivut

maanantai 6. kesäkuuta 2016

rv.6+2

Oman oireettomuuteni takia kävin tänään vilkaisemassa, että tapahtuuko minun sisälläni mitään. Kävelin yllättävän rauhallisesti yksityiselle neuvolalle, ja sain ihan loistavaa palvelua. Siellä se pieni sydän sykki kätilön mukaan oikein napakasti. Alkio vastasi täydellisesti viikkoja, eli tänään rv6+2. Arvioitu "saapumisaika" pienelle on tammikuun 28. päivä. Pakahdun onnesta. <3


Perjantaina sitten uudestaan katsomaan tätä pientä ihmettä. Nyt lupaan ottaa hieman rauhallisemmin tämän odotuksen. Oireettomuuskin saattaa siis tosiaan olla raskausoire. Kätilön sanoin vahvin oire on se kuukautisten puuttuminen.

16 kommenttia:

 1. Onnea! Itsekin kävin ultrassa 6+5 kun mietin onko sisällä mitään elämää (nyt on 7+1). Ja olihan siellä! Nyt vaan toivotaan parasta sinne ja tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea myös sinulle! :) Eilinen ultra toi kyllä helpotuksen. :)

   Poista
 2. Ihanaa, onnea tosi paljon <3<3<3

  VastaaPoista
 3. Mahtavia uutisia <3 Olet kaiken onnen ansainnut!!

  VastaaPoista
 4. Oi, ihanaa! Onnea. <3
  - Kata

  VastaaPoista
 5. Voi että, ihanaa! Olen onnellinen puolestasi, ja toivon että meilläkin hoitojen alkaessa onnistaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja toivottavasti teillä hoidot toisivat myös positiivisia uutisia! :)

   Poista
 6. Ihana lukea tällaisia juttuja <3 Onnea!

  Mulla oli eilen punktio ja tänään biologi soitti, että 19 kerätystä munasolusta 13 on hedelmöittynyt! Huikea ero edelliseen, kun hedelmöittyneitä oli neljä ja niistä tuoresiirron jälkeen vain kaksi päätyi pakkaseen. Maanantaina alan sitten jännäilemään 4pv ikäisen hippusen kanssa :)

  -toive*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Uskomaton ero edelliseen kertaan! Toivottavasti maanantaina alkava jännittely toisi teillekin kauan kaivatun plussan. Tulehan kertomaan kuulumisiasi siirron jälkeen. Täälläkin menee aika nopeammin, kun lukee toisten kuulumisia. :)

   Poista

Kiitos kommentista!