Sivut

tiistai 8. joulukuuta 2015

pp8

Tuntuu ettei näissä piinapäivä kirjoituksissa ole mitään järkeä. :D Oireettomuus jatkuu, ja raskaustestit on edelleen apteekissa tai verkkokaupassa. Ehkä huomenna tai torstaina naputtelen nettikaupan kautta testit virtuaaliseen ostoskoriin, koska tuosta meidän lähiapteekista saa raskaustestien lisäksi takuuvarmat juorut peräänsä.. Viikonloppu houkuttelisi testiajankohtana kieltämättä, koska mies olisi silloin kotona. Maanantai on kuitenkin vasta se virallinen testipäivä, joten ehkä odottelen sinne asti. Katsotaan kuinka minun käy, jos nettikaupan testit kolahtavatkin postilaatikkoon perjantaina. Maltankohan kuitenkaan olla testaamatta, jos testi on saatavilla. Jännittävää. Toivon edelleen kovasti, että minun sisälläni kasvaisi uusi elämä. <3

9 kommenttia:

 1. Onpas jänniä aikoja! Ei enää montaa päivää. Ja muista, oireettomuus voi olla ihan hyvä asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin jänniä aikoja! Toivottavasti tämä totaalinen oireettomus olisi oikeasti merkki alkaneesta raskaudesta. :)

   Poista
 2. Lapsettomien yhdistys Simpukka on perustanut suljetun Facebook-ryhmän, joka on tarkoitettu lapsettomuus- ja lapsitoiveblogien pitäjille. Ryhmän tarkoituksena on keskustella bloggaamisesta ja verkostoitua muiden lapsettomuusblogien kanssa. Ryhmässä tiedotetaan ajankohtaisista lapsettomuuteen liittyvistä asioista. Ryhmässä saa mielellään jakaa linkkejä bloggauksiin, joita toivoo Simpukan jakavan some-kanavissaan. Ryhmässä keskustellaan henkilökohtaisella FB-profiililla (koko nimi). Keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmä löytyy täältä: https://www.facebook.com/groups/455655114590243/ Lämpimästi tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 3. Tosi jännittävää!!! Oireet tai oireettomuus eivät kerro yhtään mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein toivon ettei testipäivä olisi vielä niin lähellä. :) Toivottavasti oireettomuus voi myös tarkoittaa raskautta. :)

   Poista
  2. Itse olen täällä lähes täydellisen oireeton, joten kyllä se voi tarkoittaa raskautta ;)

   Poista
  3. Kiva kuulla, että raskaanakin voi olla oireeton. :) Keskenmenoon päättynyt raskaus oli taas hyvinkin oireinen, joten ehkä liikaa ajattelen ettei nyt voisi olla toisin.

   Poista
 4. Täällä jännitetään myös teidän tulosta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!