Sivut

torstai 10. joulukuuta 2015

pp10

Aamulla herätessäni olo oli normaali, mutta aamupäivän jälkeen kurkku rupesi tuntumaan kipeältä. Kurkkukivun lisäksi minulla on pientä lämpöä, eli tänne taitaa viikonlopuksi rantautua flunssa. Ei kiva juttu, mutta toisaalta olen todennäköisesti sitten jouluna terve.
Iltapäivällä postilaatikolla odotti eilen tilaamani raskaustestit. Apua, sanon minä! Nyt testataan tosiaan minun kärsivällisyyttä. Onneksi on enää neljä yötä testipäivään. Yllätyin positiivisesti kyllä tuon nettikaupan nopeudesta, eli periaatteessa tänään tilatut tuotteet olisi tulleet melko varmasti jo huomenna. Pistin koko kirjekuoren riittävän kauaksi vessasta, jotta en vain "vahingossakaan" pissaa tikkuun liian aikaisin. Olisi hirveää saada joku väärä positiivinen Pregnylin pistämisen jälkeen. Pregnylistä on tänään kulunut tosin jo (!!!)16 vuorokautta, joten sen näkyminen taitaa olla kyllä melko epätodennäköistä? Kuinka orjallisesti ihmiset yleensä noudattavat sitä virallista testipäivää? :)

14 kommenttia:

 1. Mä en oo kertaakaan pystyny sitä noudattamaan vaan aina alottanu pp5-9 testailun :'D

  VastaaPoista
 2. Pregnyl näkyy max 14vrk, käytännössä tuskin niin kauaa. En mä ainakaan millään malttanut testipäivään :D Blogeja seuratessa tuntuu että aika moni alkaa testaamaan pp10 alkaen viimeistään. Tietty hyvä jos malttaa testipäivään, sitten ei tarvi ainakaan arvuutella tulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritän malttaa ainakin sunnuntaihin. :) Silloin on pp13.

   Poista
 3. Tsemppiä! :) Minä en koskaan malttanut odottaa siihen viralliseen testipäivään ja ennen pp 10 olin tehnyt jo pari testiä. :D

  VastaaPoista
 4. Silloin varhaisessa keskenmenossa näkyi pp 8 ja tässä nykyisessä pp7. Ensimmäisessä hoidossa en ehtinyt testailemaan kun vuoto jo alkoi ja verikokeen tulos oli negatiivinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla negatiivinen tai positiivinen tulos varmistetaan vain tuolla virtsatestillä. En kyllä tiedä, että otetaanko verikoe siinä tapauksessa, jos olisinkin raskaana.

   Poista
 5. en ole minäkään malttanut ikinä odottaa virallista testipäivää :D Meidän klinikalla se on vasta pp16. Meidän tytöstä sain selkeän plussan muistaakseni pp12 (sitä ennen en testannut) Tietysti tuonkin jälkeen piti tehdä vielä muutama tarkistustesti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla olisi huomenna pp12, mutta yritän malttaa ainakin sunnuntaihin. :)

   Poista
 6. Minulla näkyi jo pp4 FirstResponsen testissä selvät viivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullapa näkyi aikaisin! :) Taisin katsoa tuon merkkisiä testejä, mutta valitsin sitten kaksi tutumpaa merkkiä.

   Poista
 7. Viivat näkyvät aikaisin, jos alkio kiinnittyy hyvin ja hcg lähtee kohoamaan toivotulla tavalla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!