Sivut

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

pp2

Tänään on ollut ihan normaali päivä. Pieni turvotus on edelleen, mutta mielestäni olen hyvin palautunut punktiosta. :) Nesteitä tulee juotua edelleen 2-3 litraa päivässä. Lähinnä tavallista vettä ja toisinaan kivennäisvettä. Huomenna pistän Gonapeptylin heti aamusta, koska muuten huominen päivä onkin aikamoista "juoksemista" paikasta toiseen. 
Perjantaina saamme miehen kanssa yhden ystäväpariskunnan meille istumaan iltaa. Onneksi istumme meillä iltaa, koska muuten menisi varmaan selittelyksi miksi en juo edes lasillista viiniä. Omassa kodissa voin kaataa lähes huomaamatta alkoholitonta viiniä lasiini, eikä se varmaan kiinnitä kenenkään huomiota.
Lauantaina menen jouluostoksille, joten hyvinhän tämä viikko näyttää  olevan täynnä pientä ohjelmaa, joka pitää ajatukset edes hieman kauempana "hippusesta". Ensi viikolle ei ole kauheasti mitään menoa, mutta nopeastihan ensi viikollekin saa jotain aikaa kuluttavaa puuhaa. 
Tuntuu hassulta laskea noita piinapäiviä, koska ne menevät ihan samaan tahtiin kuukauden päivien kanssa. Pitää ehkä ympyröidä tuosta partiolaisilta ostetusta kalenterista maanantai 14 päivä, koska se on se virallinen testipäivä. :) 

6 kommenttia:

 1. Ihana lukea kun vaikutat jotenkin niin positiiviselta ja siltä, ettei piinapäivät oo mitään kauheita :D Ite oon aivan sekasin jo ekasta piinapäivästä lähtien :'DD
  Tsemppiä kauheesti piinapäiviin ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! <3 Toistaiseksi nämä kaksi päivää on mennyt tosi hyvin. Ajatukset harhailee toisinaan ihan muualla kuin pitäisi, mutta eiköhän se kuulu asiaan. Olo on tällä hetkellä kovin positiivinen, mutta katsotaan sitten kahden viikon päästä. :D

   Poista
 2. Yhdessä siirrossa välttelin kahvia. Join aamuisin desilitran kahvia, jotta ei tullut päänsärkyä. Kerran kun appivanhemmat olivat kylässä, keitin itselleni etukäteen kofeiinitonta kahvia pieneen termariin ja kaadoin sieltä huomaamattomasti omaan kuppiini. Kaikkea sitä on tullut kokeiltua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en varmaan koskaan pärjäisi desillä kahvia! :)

   Poista
 3. Mahdollisimman rennosti otat ja yrität olla miettimättä sitä pientä kohdussasi, vaikka tiedän että ajatukset välillä harhailee sinne. :) Lasi tai kaksi punaviiniä ei ole haitaksi ja itse otin myös sen yhden lonkeron pp 5, eikä siitä tullut mitään. Minä myös pistin heti aamusta Gonapeptylin ja loppu työpäivä meinasi olla tuskaisaa kun munasarjoja vihloi kävellessä. Sen jälkeen ne mahakivut jatkuikin siihen positiiviseen raskautestiin ja tässä sitä ollaan jo loppusuoralla. Pidän peukkuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on tekemistä näille päiville, niin ei ihan joka hetki ehdi miettiä alkion tilannetta. :) Minä pistin Gonapeptylin tuossa ennen seiskaa, joten katsotaan rupeaako kohta munasarjoja vihlomaan. Tsemppiä loppusuoralle. <3 Kiitos peukuista! :)

   Poista

Kiitos kommentista!