Sivut

lauantai 9. helmikuuta 2019

Liian toiveikas?

Toivon kirjoittavani reippaan viikon päästä, että testi oli positiivinen ja etten ole luulosairas. Tänään aamulla minua kuvotti. Söin jugurtin, join kivennäisveden ja napsin eiliseltä jääneet karkit. Olo oli parempi. Vatsa oli sekaisin, mutta töissä liikkuu myös vatsatautia. Kuvotus on tervetullut, jos sen aiheuttaa raskaus. Toinen juttu on jatkuva jano. Muistan tosin edellisissä nega kierroissa janon tunteen, joka ehkä johtuukin Lugesteroneista, mutta pienesti myös olen mittinyt, että jos meillä olisikin ollut ihan älyttömän hyvä tuuri, ja olenkin raskaana. Siirrosta on tänään kulunut viisi päivää, alkiolla on ikää kymmenen päivää. Toivottavasti pikkuinen on vielä kyydissä.

4 kommenttia:

 1. Mun yks ihan alkuraskauden oireista oli just sekasin mennyt vatsa, missään nega kierroissa tuota vaivaa ei ollut, mutta viikko ennen testin tekoa tuo vaiva tuli kuvioon. Peukut edelleen pystyssä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut edelleen pystyssä,vaikka melko oireetonta on. :) Viikko vielä.

   Poista
 2. Pidän peukkuja!!! Itse en kyllä millään malttaisi odottaa testaamista ensi maanantaihin, itsehillintä kyllä pettäisi ennemmin tai myöhemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmasti malttaisi, jos kotoa löytyisi testejä. :P Toistaiseksi testit kaupassa, eli ei ole mitään millä testata. :D

   Poista

Kiitos kommentista!