Sivut

tiistai 5. helmikuuta 2019

Hippu kyydissä

Eilen pääsimme alkionsiirtoon. Yhdeksästä munasolusta kahdeksan hedelmöittyi normaalisti, ja eilen niistä kahdeksasta viisi oli vielä mukana matkassa. Kaksi alkiota oli saavuttanut jo blastokystivaiheen, joten toinen heistä meni pakkaseen ja toinen siirrettiin. Kolmen tilannetta seurataan vielä tähän tai huomiseen päivään asti. Eilen illalla olin ihan super väsynyt. Jännitin ihan hirveästi ettemme pääsisi siirtoon ollenkaan, mutta tulos olikin odottamaani parempi. Meillä on ainakin kaksi blastoa. Koskaan aikaisemmin meillä ei ole ollut näin pitkälle viljeltyjä alkioita. Toivottavasti nyt kohdussani oleva blasto tarraisi tiukasti kiinni. <3

Lugesteronituki jatkuu vielä ensi viikon puoleen väliin, ja raskaustestin saa tehdä maanantaina 18.2. Henkisesti tämä toinen IVF- hoito on ollut helpompi. Ainoastaan työn ja hoitojen yhteensovittaminen on ollut hankalaa. Meillä vielä sattui tähän rupeamaan esikoisen sairastelua, ja miehen töissä oli myös muutoksia. Ei ihan helpoin hetki lähteä hoitoihin, mutta nyt olemme jo voitonpuolella.

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea hienosta tuloksesta ja tsemppiä piinapäiviin! 😊

  T. A-M

  VastaaPoista
 2. Tehtiinkö teille muuten ivf vai icsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopulta olikin tehty ivf. Yllätyin että noin hyvin oli hedelmöittynyt, kun ensimmäisessä hoidossa osalle tehtiin ivf osalle icsi.

   Poista

Kiitos kommentista!