Sivut

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Ällöjä juttuja.

Ensimmäisessä kappaleessa ällöjä juttuja! Hyppää yli halutessasi. :)

DPO jotain menossa, kun en oikein osaa sanoa milloin se ovulaatio sitten mahtoi tapahtua. Ehkä tänään on dpo 7/8? Ainoa normaalista poikkeava juttu on tällä hetkellä tuo minun valkovuoto. Miten sitä nyt sitten kuvaisi.. Se ei ole ovulaatiolimaa, ei hiivaa, mutta jotain tahmeaa ja runsasta.. En ole ronkkinut alakertaani, mutta pikkuhousut on muutaman päivän ajan olleet ihan valkoisen tahmean valkovuodon peittämät. Ensimmäisen "havannon" tein tästä vuodosta maanantaina, kun töissä luulin vuotavani verta, eli toisinaan vuoto tuntuukin ihan kuukautisvuodolta. Pyyhkiessä tulee aina toisinaan venyvää valkovuotoa, joka muistuttaa muuten ovulaatiolimaa, mutta on täysin valkoista kirkkaan liman sijaan. Olisiko minulla jokin ph-arvo nyt päin honkia vai voisiko alkuraskaudessa olla näin omituista vuotoa? :D Enpä olisi uskonut, että kirjoitan tänne näinkin tarkkoja analyysejä minun valkovuodosta! Aikaisemmissa Letrozole kierroissa ei ole ollut mitään poikkeavaa valkovuotoa, joten siksi ihmettelen. Tottakai toiveikkuus on todella korkealla, koska nythän on jotain normaalista poikkeavaa tapahtunut.. :) Nyt on kp21 ja tosiaan mahdollisesta ovulaatiosta on kulunut maksimissaan se 8 päivää.. (ehkä). Vielä pitäisi malttaa ensi viikolle testaamisen kanssa. Hiivaan liittyvää kutinaa minulla ei ole, eikä tuo vuoto muistuta hiivaa muutenkaan, joten hiivan olen poissulkenut kokonaan. Voisiko mitkään raskauteen liittyvät oireet tulla edes näin aikaisin?!?

Lue tästä, jos hyppäsit ekan kappaleen:

Muutenhan tänne kuuluu hyvää. :) Tänään tein perusteellisen kevätsiivouksen meidän kodissa. Mies hoiti autoon liittyviä juttuja koko päivän, joten hirveästi emme ole päässeet nauttimaan toistemme seurasta, vaikka meillä kummallakin on vapaata töistä näin keskellä viikkoa. Huomenna on jännittävä päivä, koska saamme kuulla meistä tehdyn PRIDE- arvioinnin! Kerron siitä ehkä myöhemmin lisää, jos se ei ole liian henkilökohtainen. Onneksi pääsemme kuulemaan arvion heti aamusta, koska muuten varmaan jännittäisin koko päivän tuota tilannetta.
Sain tänään myös minun verikokeiden tuloksia tuolta työterveydestä. Eli ihan perusverenkuva oli kyseessä. Hemoglobiini oli noussut rautalääkityksellä arvoon 122. Ei se vieläkään mikään hirmu hyvä ole, mutta tavoitteena olikin saada se vain yli 120. Muuten kaikki oli viitearvoissa, eikä mitään toimenpiteitä tai seurantaa niiden osalta ole tulossa.

4 kommenttia:

 1. Hmm, hieman erikoista kyllä tuo kuvaamasi valkovuoto. Itselläni ainakin melkein heti ovulaation jälkeen kirkas ja runsas ja venyvä lima muuttuu sellaiseksi hyvin niukaksi ja paakkuiseksi. Eli mitähän tuo nyt sitten tarkoittaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todella omituiselta vaikuttaa. En sitten tiedä, että voisiko joku ph tasapainoon liittyvä häikkä aiheuttaa tuollaista vuotoa. Samanlaisena jatkuu edelleen. Mitään kutinaa ei kuitenkaan ole.

   Poista
 2. Oman kokemuksen mukaan limailu voi olla myös merkki raskaudesta. Itselleni kävi niin, että liman tulo ei koskaan loppunut ovulaation jälkeen, vaan jatkui liukkaana valkoisena vuotona joka muistutti olemukseltaan ovulaatiolimaa. Ensin ajattelin, että ovulaatio olisi jäänyt kokonaan tapahtumatta kun limainen fiilis vaan jatkui, mutta sitten tein positiivisen raskaustestin. Toivon kovasti että teillä olisi nyt tärpännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin sellaista ovulaatiolimaa muistuttavaa tämä on, mutta valkoista kirkkaan sijaan. Nyt nousi kyllä toiveet asteen verran enemmän toiveikkuuden puolelle. :) Kiitos kommentistai ja toiveestasi! :)

   Poista

Kiitos kommentista!