Sivut

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Ovulaatiosta tässä kierrossa!

Lauantaina (kp10) aloitin  Clearbluen digitaalisten-ovulaatiotestien tekemisen. Tässä kierrossa käytin niitä uudempia Clearbluen testejä, jotka havaitsevat kohonneen estrogeenipitoisuuden ja  LH-hormonin pitoisuuden nousun. Näiden kahden hormonipitoisuuden vuoksi testi kertoo jokaisen kierron neljä hedelmällisintä päivää.
Myöhään lauantai iltana Clearbluen uudempiin testeihin ilmestyi vilkkuva hymynaama (tarkoittaa sitä, että testaamista jatketaan, mutta ovulaatio tapahtuu muutamien päivien sisällä). Sunnuntaina aamulla testiin ilmestyi "ei vilkkuva" hymynaama, joka nähtävästi pysyy pitkään testissä, koska edelleenkin se hymiö siinä testissä hymyilee. Clearbluen sivuilta luin, että hymynaama pysyy näytöllä niin kauan kun kierrossa on paras hetki raskautua (mies veikkasi, että niin kauan kunnes patterit loppuvat). Hymynaaman hävittyä testilaitetta voi käyttää normaalisti aina uuteen hymynaamaan eli ovulaatioon asti.
Tänään testasin vielä mielenkiinnosta vanhemmalla digitaalisella testillä hymyn, eli ovulaatio taitaa tapahtua pian. Tänäänhän on vasta kierrossa päivä 12, joten aikaisin meinaan ovuloida tässä kierrossa! :) Mitään ovulaatioon viittaavia oireita en ole tosin huomannut, mutta voihan se ovulaatio tapahtua huomaamattakin.

(12.04.15 Hymy uudessa testilaitteessa)

Minun kiertojen pituudet vaihtelevat 28-34 päivän välillä (joskus päiviä on kertynyt lähemmäs 50), joten tuon testaamisen aloituksen kanssa on aina melkoista arpomista. Nyt ei onneksi joutunut noita testejä hirveästi tuhlaamaan, koska testi näytti vilkuttavaa hymynaamaa jo toisen testin kohdalla! Testaamisen aloitin kp10, mutta ohjeen mukaan minun olisi pitänyt aloittaa jo kp8, koska lyhin kiertoni on tuon 28 päivää. 
Huomiselle veikkaisin ovulaatiota, joten "piinapäivät" alkaa sitten keskiviikosta. :) Kuun loppuun toivoisin sitten sitä positiivista RASKAUStestiä, ja vappuna voisinkin kilistellä takapihan terassilla alkoholittomalla simalla alkanutta raskautta.. Eikö niin? :) Vappu olisi nimittäin tänä vuonna töistä vapaa, joten mikäs sen mukavampaa, kun nauttia simasta ja munkeista pieni salaisuus vatsassa. 
(Kuva on Raskauskeijun sivuilta)


Katsotaan että onko siitä mitään merkitystä, 
että tietääkin yhden päivän sijaan useamman hedelmällisen päivän. :) 
Onko kukaan muu vielä kokeillut noita uudempia testejä? 

EDIT: Tänään oli hymynaama kadonnut siitä uudemmasta testistä,
 eli aikalailla 48 tuntia se siinä puikossa näkyi. Hassu testi.

2 kommenttia:

  1. Plussat tulikin meille molemmille jo kp 12 :) Alkoholiton sima vappuna kuulostaa hienolta :) Juuri laskeskelin, että jos pääsen siirtoon perjantaina, niin testipäivä on 30.4. Eli sopisivat nuo suunnitelmat minullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä siis, että lähdit testaamaan ajoissa ovista! :) Otetaanpa sama suunnitelma vapulle! :D Nyt sitten vain plussatuulia meille!!! :)

      Poista

Kiitos kommentista!