Sivut

torstai 2. huhtikuuta 2015

I choose to be happy

Saadessani plussan raskaustestiin tammikuussa muistan ajatelleeni: "jos olisin tämän tiennyt, niin olisin nauttinut elämästä enemmän näiden vuosien aikana". Tänään uuden kierron alkaessa tuo hetki tuli mieleen, koska tajusin olleeni viime kierron ajan hirveän stressaantunut kaikesta. Nyt uuden kierron alkaessa lupaan ottaa taas rennomman asenteen tähänkin hommaan. Muistan nimittäin viime vuoden lopussa ihan oikeasti keskittyneeni muihinkin asioihin lapsettomuuden lisäksi. Viime kierrossa lapsettomuus oli jatkuvasti läsnä. 
Tänään poikkesin periaatteistani täysin. Ostin nimittäin pienen mekon. Hassua sinäänsä, koska yleensä ostan aina sukupuolineutraaleja vaatteita, jos sorrun lastenvaatteisiin. Tuo mekko oli todella vastustamaton. Voisin melkein ripustaa sen pieneen henkariin roikkumaan. Tällä kertaa lastenvaatteet vain ihastuttivat ja toivat jopa pientä toiveikkuutta. En keksinyt mitään syytä jättää mekkoa ostamatta. Rahan tuhlausta tai ei, mutta tiedän minä pöljempiäkin juttuja mihin rahani olisin voinut laittaa. Sitäpaitsi mekko oli alennuksessa. :) 
Muuten täällä eletään uuden kierron ensimmäistä päivää. Fiilis on ihan ok, vaikka hetken taas ehdin uskoa raskauden alkaneen (tyhmä minä). Nyt sitten voi vain todeta ettei meistä tullut vanhempia tänäkään vuonna. Vuosi 2016 on varmasti ihan yhtä hyvä vuosi syntyä. Raskauden toivon tosissaan alkavan jo tämän vuoden puolella! Toisaalta vuodella ei ole mitään väliä, jos vain joku voisi kertoa, että suodaanko meille lasta ikinä. Odotammeko ihan turhaan? Muistan ajatelleeni kesällä 2012, että seuraavana kesänä viimeistään olen raskaana. Pyh ja pah.. Tässä sitä edelleen odotellaan. Nyt kuitenkin ajatukset tulevaisuuteen, ja niihin asioihin mitä meillä jo on. Oikeastihan olemme varsin onnellisia kahdestaankin miehen kanssa. <3 Ehkä jonain päivänä huomaan ettei lapsettomuus ole niin iso asia?

(Weheartit)

Mietimme miehen kanssa tämän vuoden tapahtumia tuossa yhtenä päivänä. Ihan hullun paljon asioita tapahtunut tämänkin vuoden aikana, eikä tätä vuotta ole kuitenkaan kolmea kuukautta enempää takana! Uusi työ, keskenmeno ja PRIDE- kurssi. Jos seuraavat kolme kuukautta sisältää yhtä isoja juttuja, niin en ainakaan voi valittaa elämäni olevan tylsää. :) Jos saisin toivoa tulevan kolmen kuukauden (huhti-, touko- ja kesäkuu) tapahtumia, niin ykkösenä on normaalisti jatkuva raskaus! Sitten tietysti uuden työn koeaika päättyy, joten tietysti se vakituisen työn saaminen. Haaveilen myös siitä vierashuoneen uudesta tapetista seinällä asti. :) 

Jos tämä vuosi menee tuollaisissa kolmen kuukauden sykleissä, niin nopeastihan se vuosi 2016 starttaa. Toivottavasti palaan silloin taas tarkastelemaan tätä postausta. Mitäköhän minä silloin mietin? :)

"If you know you have to wait anyway,
 why not make a decision to enjoy your life while you`re waiting?" 
- Joel Osteel-

3 kommenttia:

 1. Ihana asenne sinulla :) Tuo "tyhmä minä" on niin tuttu juttu! Vaikka kuinka yritän olla pessimisti, niin melkein joka kierrossa se pieni toivo on ollut olemassa, ja sitten pettyy... Varmasti pieni mekko löytää vielä käyttäjänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti asenne pysyy positiivisen puolella tämänkin "matkan" aikana. :) Kiva kuulla etten ole ainoa, joka saa melkein joka kierrossa aikaiseksi pienen toivon raskaudesta. :) Toivon mekon löytävän vielä käyttäjänsä. Jos ei meidän biologsesta, niin sitten vaikka mahdollisesta sijaislapsesta sitten joskus.. :)

   Poista
 2. Samantapaisia ajatuksia täälläkin kevään korvalla... Olkaamme onnellisia! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!