Sivut

torstai 14. elokuuta 2014

Kuulumisia

Pieni hetki hiljaisuutta blogissa, koska sairastuin aika vakavasti tuossa kaksi viikkoa sitten. Sairastumiseni vaati muutaman päivän tiputuksessa oloa, mutta onneksi olo alkaa taas helpottamaan. Nyt yritetään saada kaikki arvot taas kodilleen, koska lapsettomuuspoliklinikan aukeamiseen on enää muutama hassu päivä! Hemoglobiini laski sairastumisen vuoksi 105. Aikaisemminkaan ei kehuja noista rauta-arvoista ole tullut, joten nyt yritetään saada arvoja nopeasti paremmiksi. Tulehdusarvo laski onneksi oikean lääkityksen löydyttyä rytinällä. Minua hoidettiin hetki riittämättömällä antibiootilla, joten tauti pääsi jylläämään oikein kunnolla. :/
Miehen tutkimus (sperma-analyysi) oli tarkoitus saada hoidetuksi viime viikolla, mutta tottakai makasin edeltävän ja juuri sen tutkimukseen varatun päivän sairaalassa. Pettymys tutkimusten viivästymisestä taisi olla molemmilla yhtä kova, mutta onneksi uusi aika saatiin jo ensi viikolle. Toki mies olisi voinut mennä yksin, mutta sairauteni vakavuudesta johtuen päädyimme perumaan ajan. Tärkeintähän on päästä lapsettomuushoitoihin hyvillä arvoilla, ja valitettavasti minun kohdalla taitaa ainakin labrojen arvot olla rutkasti viitearvojen ulkopuolella. Sairastumisesta huolimatta ajattelin ottaa yhteyttä lapsettomuuspoliklinikalle ensi viikon aikana, mutta en ihan heti maanantaina, koska tuo miehen tutkimus ei ole siinä kohtaa vielä tehty.


Toiveena on päästä hoitojen suunnitteluun mahdollisimman pian, mutta uskon poliklinikan olevan aika ruuhkautunut seuraavien viikkojen ajan, koska uusiakin pareja kesän aikana on varmasti tullut poliklinikan asiakkaiksi ja kaikki muutkin samaisen poliklinikan asiakkaat ovat tietysti olleet kesän hoidoitta. Toivottavasti pääsemme poliklinikalle suunnitteluun edes syyskuun aikana. :) Ensi viikko jännittää kovasti, mutta eiköhän siitäkin selvitä. 
Harmittaa, että en muistanut kysyä ennen poliklinikan kesäsulkua, että tuleeko meille automaattisesti jokin aika syksylle, vai pitääkö meidän olla itse yhteydessä klinikkaan. Ensi viikon jälkeen uskon blogin päivittyvän taas nopeampaan tahtiin, koska olemmehan pian siinä kohtaa että mahdolliset hoidot päästään aloittamaan.. Tietysti mielessä on pyörinyt ajatus myös siitä, että ehkä emme vain tule saamaan biologista lasta, jos jommasta kummasta löytyykin sellainen syy jota ei voi hoitaa. Jännittää, mutta pian saamme taas uutta tietoa meidän tilanteesta. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos Laura. :) Yritän ajatella positiivisesti, että onneksi sairastuminen sattui tähän kohtaan eikä esimerkiksi kesken hoitojen. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!