Sivut

maanantai 25. elokuuta 2014

Malttamaton

Aika tuntuu menevän todella hitaasti. En jaksaisi millään odottaa, että poliklinikalta soitettaisiin. Toisaalta aika naurettavaa malttamattomuutta, koska onhan tässä jo odotettu yli kaksi vuotta ja nyt pitäisi odotella vain ensi viikkoon. Tietysti tässä jännitystä lisää myös tieto siitä, että seuraavalla käynnillä saamme tietää todennäköisesti meidän lapsettomuuden syyn. 
Huomenna tulee jo viikko kuluneeksi miehen sperma-analyysistä. Itse odotan tuloksia ihan älyttömästi, mutta minusta tuntuu melkein, että mies on unohtanut koko analyysin ja tulosten mahdollisen saapumisen postin mukana joku päivä. Onko kaikki saaneet sperma-analyysin tulokset myös postin mukana? Useita keskustelupalstoja selatessa sain sellaisen käsityksen, että melkein kaikille on tullut tieto tuloksista myös kirjallisena. Olenko siis ihan hullu, kun aloitin tänään postin malttamattoman odottelun ja postilaatikolla ravaamisen. :D
Odotan myös, että saisin kertoa tänne blogiinkin jotain uutta. Nyt tekstit pyörivät aivan samojen asioiden ympärillä. Ehkä ensi viikolla vihdoinkin saamme tietää jotain uutta. Kiertopäivät menevät nykyään todella nopeasti. Tuntuu, että ihan äsken kerroin olevani edellisen kierron lopulla. Äsken tarkistin ja taas ollaan kiertopäivässä numero 28.. Vielä ainakin viikko uuden kierron starttaamiseen, jos ei nyt joku ihme tapahtuisi ja kierto jäisi alle kolmenkymmenen. 

(kuva:pinterest)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!