Sivut

torstai 21. elokuuta 2014

Puhelu klinikalta

Soittivat tänään poliklinikalta. Lupasivat olla heti yhteydessä, kun miehenkin tulokset ovat heillä tiedossa. Kätilö uskoi soittavansa ensi viikon jälkeen, eli heti syyskuun ensimmäisellä viikolla. Nyt jännitetään sitten, että miten tämän kierron kanssa käy. Vielä hetki odottelua, että saadaan tietää tutkimusten tulokset. :) En usko, että vielä seuraavassa kierrossa pääsisimme hoitoihin, koska nyt huidellaan jo kp 24. Rasittavia nämä epäsäännölliset kierrot, koska mitään ei oikeastaan voi suunnitella ennakkoon. Jos minulla olisi normaali 28 päivän kierto, niin voisin toivoa vapaata töistä hoitojen aikana. Nyt mennään ilman suunnittelua. Jos pahaan saumaan hoidot osuu, niin vaihtoehtoja on joko vaihtaa vuoroa tai ottaa sairaslomaa. Toivottavasti tuohon jälkimmäiseen ei tarvitse turvautua. Olen niin huono valehtelemaan, ja toistaiseksi en halua kertoa lapsettomuudesta vielä esimiehelleni, vaikka hän on kyllä todella mukava ihminen ja ymmärtäväinen.

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että miehesi tulokset on kunnossa ja pääsisitte pian aloittamaan hoitoja. Minulla on vielä pari viikkoa jännittämistä kun saan aloittaa pistämisen. :)

    VastaaPoista
  2. Toivon todella, että miehen tulokset olisivat kunnossa. :) Alustavasti puhuttiin kesäkuussa ennen sulkua, että jos miehen analyysi on normaali, niin sitten lääkityksenä minulle Letrozole, koska Clomifen ohensi limakalvoa liikaa. Minun tuloksista yritin udella kätilöltä, mutta totesi vain neutraalisti, että palaamme asiaan miehen tulsoten selvittyä..
    Ollaan aika samaan aikaan aloittelemassa hoitoja tälle syksylle! Tsemppiä myös sulle hoitoihin ja pistämiseen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!