Sivut

maanantai 16. toukokuuta 2016

Kuulumisia

Hävettää etten ole ehtinyt tulla kertomaan kuulumisia aikaisemmin. Nyt tulisi kuitenkin kuulumisia pitkäksi venyneen tauon jälkeen. Uusi kierto alkoi taukokierron jälkeen 28.4. Zumenonit alkoi heti seuraavana päivänä kolmesti päivässä. Siirtoa edeltävä ultra oli perjantaina 6.5. Kiertopäivään nähden kohdunlimakalvo oli ottanut todella hyvän spurtin, koska limakalvolla oli tuolloin ultrapäivänä kp9 kokoa jo 9mm! Hyvän limakalvon takia pääsin siirtoon heti seuraavana tiistaina. Ennen siirtoa aloitin Lugesteronin (siinä ei käytetä enää pähkinäöljyä!), ja tiistaina 10.5 minuun siirrettiin yksi kahdeksansoluinen alkio.

Ensimmäinen viikko meni nopeasti, mutta nyt taas malttamattomuus meinaa nostaa päätään. :) Virallinen testipäivä on vasta 24.5, mutta siirron tehnyt lääkäri sanoi, että jo maanantain tulokseen voi kyllä jo melkein luottaa. Katsotaan maltanko odottaa edes tuonne maanantaihin asti. Jos pääsen perjantaihin testaamatta, niin sitten odotan kyllä ensi viikon alkuun, koska viikonloppuna on paljon sovittuja menoja
.
Pakkaseen meillä jäi vielä kaksi alkiota. Jos tämä päättyy negaan, niin sitten seuraava siirto olisi joskus kesäsulun jälkeen elokussa tai syyskuussa.Toivotaan ettei niitä kahta tarvitse lähteä sulattelemaan vielä pitkään aikaan. Olen tosin miettinyt sitä alkioadoptiota, jos nyt saisimme plussan. Olen nimittäin todella onnellinen, jos tulen ikinä saamaan edes yhden elävän lapsen, joten toisesta saatika kolmannesta en edes uskalla haaveilla.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!