Sivut

tiistai 17. toukokuuta 2016

Kolmannen siirron jälkeen..

Viikko sitten kohtuuni siirrettiin kolmas alkio meidän ensimmäisestä IVF- hoidosta. Pakastetuista alkioista tämä oli toinen. Ymmärtääkseni kaikki siirretyt alkiot ovat olleet hyviä kahdeksansoluisia. Voisiko tämä siirto tuoda sen kauan kaivatun plussan? Päteekö sanonta "kolmas kerta toden sanoo"? Vai olemmeko taas syksyllä uudestaan siirrossa?

Tällä kertaa siirto tuntui kestävän normaalia kauempaan.. En tiedä miksi, mutta siltä minusta tuntui. Toisaalta rakko oli todella täynnä, ja siksi varmaan aika tuntui matelevan älyttömän hitaasti. Perjantaina 13 päivä tunsin samanlaista "kipua", kun selkeiden ovulaatioiden aikaan. :D Ehkä perjantain tuntemus johtui aamupäivällä pistetystä Gonapeptylistä tai alkion kiinnittymisestä. :P Ainahan saa toivoa, että kaikki pienetkin nipistelyt johtuvat hyvin kiinnittyneestä alkiosta.

Olenko sitten toiveikkaampi, kuin aikaisempien siirtojen aikaan? Toistaiseksi olen hyvinkin toiveikas, koska tiputtelua ei ole vielä ollut, ja sitä on ilmestynyt kummankin aikaisemman siirron jälkeen. Ottaisin todella mielelläni vastaan ensi viikolla selkeääkin selkeämmän plussan. <3 Tänään eletään vasta pp7. 

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä piinapäiviin! Kevät on otollista aikaa raskaaksitulolle. On valoisaa ja mieli on positiivisempi. Näin jostain luin. Itse sain plussan vuosi sitten maaliskuussa viidennestä siirrosta. Nyt meillä on 5-kuinen pikkuinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuossa on varmasti jotain perää, että keväällä on otollisempaa tulla raskaksi, kun mieli on positiivisempi. Onnea pikkuisesta. <3

   Poista
 2. Oi, jännää! Ja tsemppiä piinapäiviin! Kunpa nyt tulisi se plussa. <3
  - Kata

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!