Sivut

torstai 3. tammikuuta 2019

Synarelan aloitus

Minulla oli eilen käynti poliklinikalla, ja samalla alkoi tämän IVF- hoidon ensimmäinen lääke, Synarela nimeltään. Ensimmäisessä IVF- hoidossa oli lyhytkaava, mutta tällä kertaa lääkäri oli sitä mieltä, että pitkällä kaavalla voisi saada parempia tuloksia. Hassusti sanottu, koska tuolla lyhyellä kaavalla saimme sen kaikista parhaimman tuloksen, eli meidän esikoisen. 
Synarela jatkuu aina 16.1 asti, jolloin on seuraavan ultran vuoro. Ennen tuota päivämäärää pitäisi tulla vielä yhdet kuukautiset. Tuolla käynnillä alkaa Gonal-f annoksella 250 tai 300UI, joka on paljon enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Ensimmäisessä IVF- hoidossa annostus oli maltillinen 150IU ja muutamat viimiset päivät 200IU. Toistaiseksi Synarelasta ei ole tullut oireita. Katsotaan koska ne alkaa.

2 kommenttia:

 1. Moi! :)

  Seurasin sun blogia paljon silloin 2015/2016, kun itse elin samaa tilannetta sun kanssa. Meille tehtiin ensimmäinen ivf tammikuussa 2016 ja siitä saatiin tulokseksi yksi ainut hedelmöittynyt alkio, joka tällä hetkellä on 2v2kk ikäinen reipas tyttö.
  Ja nyt ollaan myös aloittamassa toista ivf-hoitoa, ja myöskin meillä kokeillaan nyt pitkää kaavaa koska edellinen meni huonosti (vaikkakin tosiaan se päättyi meidän mielestä parhaalla mahdollisella tavalla). Aloitan synarelan sumuttelun 18.1.
  Ja myös meillä gonal-f annos tulee olemaan 250 tai 300, edellisessä 4×175 ja 4×200.

  Niin ja meille myös oli kirjoitettu ovitrelle, kysyitkö lääkäriltä miksi se eikä pregnyl? Ajattelin itse tämän vielä selvittää, koska pregnyl on paljon halvempi.. vaikkakaan tässä konkurssissa se ei paljoa enää tunnu!

  Mukava kun aloitat nyt taas blogin kirjoittelun ja saan jonkun "myötäeläjän" tähän jännitykseen. :)

  Paljon onnea teille uuteen hoitoon!

  T. A-M

  VastaaPoista
 2. Lääkäri totesi vain, että Ovitrelle on helpompi käyttää. En muista kyllä Pregnylissä mitään kovin vaikeaa, tosin se piti itse sekoittaa. Ovitrelle on esitäytetty ymmärtääkseni.

  Samoin paljon onnea teille uuteen hoitoon! :) Käy kertomassa miten teillä hoidot etenee. Täällä tulee jo viikko täyteen Synarelaa. Ensi viikolla alkaa Gonal-f.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!