Sivut

torstai 17. tammikuuta 2019

Gonal-f

Eilen oli käynti poliklinikalla. Käynti oli nopea ultraus ja reseptien tarkistus. Pistosopetusta en saanut, koska pistäminen oli vielä hyvässä muistissa edelliseltä kerralta. Gonal-f alkoi eilen annoksella 250IU. Tämä annos on 100IU enemmän kuin aikaisemmin. Jännittää ehkä vähän tuo annoksen suurentuminen, mutta onneksi tätä seurataan ensi viikon maanantaina verikokeella ja sitten ensi viikon perjantaina ultralla. Ennen ultraa ehdin pistää yhdeksän kertaa Gonalia ja Synarela annostusta laskettiin eilen puolella, eli yksi aamulla ja yksi illalla. Synarelasta ei ole tullut  mielestäni juurikaan oireita. Jännittävää, ensi viikon jälkeen on sitten todennäköisesti punktio, jos kaikki menee hyvin. Ovitrellen ostin jääkaappiin odottamaan, ja lääkekatto paukkui toissapäivänä jo tämän vuoden osalta.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea teidän hoidoista taas :) Kurja juttu tietysti, ettei pakkasalkioista alkanut raskautta. Meillä ehkä noin puolen vuoden päästä olisi ensin kahden alkion siirrot, joista toivottavasti tärppäisi, ja jos ei niin sitten julkisen puolen toinen ICSI edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että olet käynyt lukemassa. :) Toivottavasti teidän ei tarvitsisi lähteä enää uudestaan ICSI:in vaan, että nuo pakastetut alkiot riitäisivät.

      Poista

Kiitos kommentista!